Hoe Elementor Pro jouw website in gevaar kan brengen

Bescherm je website tegen de bug van Elementor Pro

Hackers maken momenteel actief gebruik van een kwetsbaarheid in de populaire Elementor Pro WordPress-plugin, die wereldwijd door meer dan elf miljoen websites wordt gebruikt. Dit is een ernstig probleem, omdat Elementor Pro door meer dan elf miljoen WordPress-websites wereldwijd wordt gebruikt. De bug treedt op wanneer zowel Elementor Pro als WooCommerce zijn geïnstalleerd.

Hoe Elementor Pro jouw website in gevaar kan brengen

De bug in kwestie treft versie 3.11.6 en alle eerdere versies. Het stelt gebruikers in staat om de instellingen van de website te wijzigen en volledige controle over de site te krijgen. Dit betekent dat klanten met een account in staat zijn om toegang te krijgen tot de instellingen van je site en volledig de controle van je website kunnen overnemen.

Om te voorkomen dat jouw website het slachtoffer wordt van deze hack, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website volledig up-to-date is. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van Elementor Pro hebt geïnstalleerd en alle nodige updates hebt uitgevoerd.

Hulp nodig bij het beveiligen van je website?

Als je vragen hebt over Elementor Pro of hulp nodig hebt bij het oplossen van dit probleem, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je te helpen en je website te beschermen.

Ook interessant voor jou:

  • Versnel jouw WordPress website met WP Rocket!

  • Is ChatGPT bruikbaar om teksten te schrijven voor websites?

  • Waarom je ‘nulled’ plugins moet vermijden binnen WordPress

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.