Zoekmachine optimalisatie

Je website beter vindbaar

De vindbaarheid op zoekmachines is een van de belangrijkste punten van een website: wordt de website niet gevonden, dan loopt u potentiële klanten mis. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren we de website op structuur en content, zodat zoekmachines je website kunnen indexeren en de bezoekers je website kunnen vinden.

Verbeteren van de vindbaarheid

De website is prachtig en de teksten zijn goed, maar is de website vindbaar? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren wij de content van je website voor zoekmachines, zoals Google. Aan de hand van de juiste content en structuur indexeert de zoekmachine de website op zoekwoorden. Vult een bezoeker een zoekwoord in die relevant is aan je bedrijf? Dan is de kans groot dat ze uitkomen bij jouw website! Laat je door ons een website maken, dan wordt deze standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook voor websites die niet door ons zijn gemaakt, kunnen wij de vindbaarheid verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hogere positie in Google

Naast het optimaliseren van de inhoud van je website voor zoekmachines, bieden wij ook andere diensten aan die kunnen helpen om je online aanwezigheid te verbeteren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek uitvoeren om te bepalen welke zoektermen relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Daarnaast kunnen wij je adviseren over hoe je je website kunt structureren en welke technische aanpassingen nodig zijn om je website beter te laten presteren in zoekmachines.

We streven er ook naar om de gebruikerservaring van je website te verbeteren, zodat bezoekers langer op je website blijven en meer geneigd zijn om tot actie over te gaan. Dit doen we bijvoorbeeld door het optimaliseren van de laadsnelheid van je website, het verbeteren van de navigatie en het creëren van waardevolle content die bezoekers aanspreekt.

Content optimaliseren

Als je al een website hebt maar vindbaarheid een probleem is, dan kunnen wij je helpen. Onze diensten zijn gericht op het verbeteren van de online vindbaarheid van bedrijven, zodat je website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Wij kunnen ervoor zorgen dat de kopteksten en de inhoud van je website geoptimaliseerd worden voor zoekmachines, zodat deze gemakkelijker te vinden zijn voor potentiële klanten.

Responsive en snelheid

Google hecht tegenwoordig niet alleen waarde aan de inhoud van een website, maar ook aan responsive webdesign en snelle laadtijden. In feite krijgt een website die zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, zoals die van mobiele apparaten, prioriteit in de zoekresultaten van Google. Bovendien heeft de snelheid van een website ook invloed op de positie in zoekmachines. Daarom is het belangrijk om te investeren in goede webhosting, zodat je website snel en betrouwbaar is.

Lokaal gevonden worden

Lokale vindbaarheid is een belangrijk aspect van zoekmachine optimalisatie. Als je een bedrijf hebt, wil je dat potentiële klanten in jouw regio jouw website kunnen vinden wanneer ze online zoeken naar jouw producten of diensten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de lokale vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

We kunnen je bijvoorbeeld helpen met het toevoegen van jouw bedrijfsgegevens aan Google Mijn Bedrijf. Hierdoor verschijnt jouw bedrijfsprofiel met relevante informatie zoals openingstijden, adres, en telefoonnummer direct in de zoekresultaten van Google, inclusief een locatie op Google Maps. Dit verhoogt de zichtbaarheid van jouw bedrijf en maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om contact met je op te nemen of naar je locatie te navigeren.

Ook een beter vindbare website?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.