HomeOver MMProjects

Waarom MMProjects?

Ons doel is de vindbaarheid van jouw onderneming te verbeteren en een ‘look and feel’ te creëren die perfect aansluit bij jouw visie. Onze slogan is dan ook niet-voor-niets: ‘jouw website beter gevonden’. Ben je benieuwd wat MMProjects voor jou kan betekenen? We kunnen natuurlijk over onszelf vertellen dat we goed zijn in ons werk. Belangrijker vinden wij het dat anderen dit doen. Dit waarderen onze klanten aan ons:

  • Afspraak is afspraak, heldere communicatie.
  • Geen 9-17 uur service, we staan voor je klaar
  • Meer dan 200+ ondernemers geholpen
  • Kennis over webdesign, techniek en vindbaarheid
  • Eerlijk advies op vragen over websites

Onze klanten

Onze klanten bestaan niet uit één branche of segment. De producten en diensten die onze klanten leveren verschillen enorm. Hierdoor zijn we continu in ontwikkeling en blijven we scherp. Op de pagina onze klanten vind je een overzicht van de bedrijven voor wie wij werken.

Ons team

Ons team bestaat momenteel uit twee personen die samen de krachten bundelen. De één gespecialiseerd in concept en ontwerp, de andere in techniek en ontwikkeling. We vullen elkaar perfect aan, zodat we de website realiseren die precies past bij jouw onderneming.

Maikel Klein Severt

Front-end development

Altijd bezig met het verbeteren van websites.
In zowel de look-and-feel als de vindbaarheid.

maikel@mmprojects.nl
06 5199 5096
LinkedIn

Maurice van Dijk

Back-end development

Zonder techniek geen website.
De achterkant van de website is mijn terrein.

maurice@mmprojects.nl
LinkedIn

Keurmerken

Green Web Foundation

Bij het maken van de keuze voor een geschikt datacenter hebben we gelet op het gebruik van groene stroom, het datacenter waar onze server(s) staat draait dan ook op 100 procent kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.

Trustoo

Webdesigners met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

Nederlandse geregistreerde Webdesigner

We voldoen aan de NLWG gestelde eisen, wat onder andere inhoud dat we klantgericht werken bij het realiseren van websites

Hoe kunnen wij jou helpen?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.