Online sinds 2012

In 2012 is MMProjects gestart aan de Ruurloseweg in Borculo, voor Borculoers vaak bekend vanwege het bord in de tuin. Nadat de eerste Borculose bedrijven klant werden, kregen we al snel klanten in heel Berkelland. Sinds 2020 zijn we verhuisd naar een kantoor in Lochem en inmiddels hebben we in meer dan 100 plaatsen in heel Nederland websites gerealiseerd. Dit doen we samen met een aantal trouwe partners waarmee we op dagelijkse basis samen werken om zo tot het beste eindresultaat te komen.

Jouw website beter gevonden

Onze slogan is sinds het begin ‘jouw website beter gevonden’, hiermee doelen we op het beter/mooier maken van een een website, maar ook op een beter vindbare website. Uiteindelijk zijn we pas tevreden als je jouw website beter gaat vinden dan dat deze oorspronkelijk was, of beter gemaakt wordt dan dat je had verwacht. Dit houdt in de praktijk in dat we graag met je meedenken en graag met gevraagd en ongevraagd advies je op weg helpen en bijdragen aan je online succes.

  Waarom MMProjects?

  • Afspraak is afspraak, heldere communicatie.
  • Geen 9-17 uur service, we staan voor je klaar
  • Meer dan 200+ ondernemers geholpen
  • Kennis over webdesign, techniek en vindbaarheid
  • Eerlijk advies op vragen over websites

  Onze klanten

  We werken voor een diverse mix van klanten, afkomstig uit verschillende branches en segmenten. Deze dynamiek houdt ons voortdurend in beweging, scherp en klaar voor nieuwe uitdagingen.

  Wil je meer weten over de bedrijven waar we mee samenwerken? Neem een kijkje op onze klantenpagina voor een uitgebreid overzicht van onze gewaardeerde partners en klanten.

  Ons team

  Binnen ons team werken momenteel twee experts die samenwerken als een goed geoliede machine. Eén van ons is een creatieve kracht met een passie voor design, terwijl de ander technisch is en zich specialiseert in web ontwikkeling. Door onze krachten te bundelen, creëren we niet zomaar een website; we maken een digitale ervaring die perfect past bij jouw bedrijf. Met een mix van innovatieve ideeën en technologische finesse streven we ernaar om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

  Maikel Klein Severt

  Front-end development

  Altijd bezig met het verbeteren van websites, in zowel de look-and-feel als de vindbaarheid.

  maikel@mmprojects.nl
  06 5199 5096
  LinkedIn

  Maurice van Dijk

  Back-end development

  Zonder techniek geen website.
  De achterkant van de website is mijn terrein.

  maurice@mmprojects.nl
  LinkedIn

  Hoe kunnen wij jou helpen?

  Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.