Website laten maken en zelf beheren met WordPress

MMProjects realiseert websites die aansluiten bij je bedrijf. Responsive, gebruiksvriendelijk, duidelijk contactknoppen en gebouwd met WordPress. Nieuwe website laten maken? We zorgen naast een uniek ontwerp voor goede vindbaarheid met het doel: de bezoeker van je website omzetten tot een tevreden klant voor je onderneming.

Neem contact op

Nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Het webdesign van een website bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je bedrijf op het internet, maar daarnaast leggen we ook de focus op gebruiksvriendelijkheid. We realiseren op maat gemaakte websites die voldoen aan de laatste technieken en naar je wensen. Bij het realiseren houden we rekening met de vindbaarheid, ofwel zoekmachine optimalisatie (SEO) en responsive webdesign.

Nieuwe website laten maken in Borculo

Responsive webdesign voor elk apparaat

Responsive webdesign zorgt ervoor dat de website ook goed te bekijken is via een tablet of mobiel. Een responsive website past zich automatisch aan naar het formaat van het apparaat waarop de website wordt bekeken. Handig, want steeds meer mensen bekijken websites via hun mobiel. Ook zoekmachines, waaronder Google, hechten steeds meer waarde aan een responsive website en krijgen dan ook een hogere positie op Google.

Neem contact op

Dit doen we

  • Responsive webdesign

  • Gebouwd met WordPress

  • Gebruiksvriendelijk

  • Laatste technieken

  • Luistert naar je wensen

Afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar info@mmprojects.nl of bel 0651995096

Contact opnemen
Website laten maken Borculo

Een nieuwe website laten maken?

Send this to a friend

Neem contact op