Website laten maken

Een nieuwe website laten maken?

MMProjects realiseert websites die aansluiten bij je onderneming. Responsive, gebruiksvriendelijk en gebouwd met WordPress. Nieuwe website laten maken? We zorgen naast een uniek ontwerp voor goede vindbaarheid met als doel: de bezoeker van je website omzetten tot een tevreden klant voor je onderneming.

Nieuwe website laten maken

Een nieuwe website laten maken? Wij helpen je graag! Nadat we samen je wensen hebben besproken, beginnen we met het ontwerp, het webdesign. Webdesign bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je bedrijf op het internet. Voldoet de website niet aan de wensen van de doelgroep? Dan is de kans groot dat de bezoeker ergens anders gaat kijken.

We letten niet alleen op het design, maar leggen onze focus ook op de gebruiksvriendelijkheid van de website. We zorgen ervoor dat de bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt waar ze naar op zoek zijn. We realiseren op maat gemaakte websites die voldoen aan de laatste technieken en houden bij het ontwerp al rekening met de vindbaarheid (SEO). Ook zijn alle door ons opgeleverde websites responsive voor elk apparaat.

Website laten maken

Responsive webdesign voor elk apparaat

Responsive webdesign zorgt ervoor dat de website ook goed te bekijken is via een tablet of mobiel. Een responsive website past zich automatisch aan naar het formaat van het apparaat waarop de website wordt bekeken. Handig, want steeds meer mensen bekijken websites via hun mobiel. Ook zoekmachines, waaronder Google, hechten steeds meer waarde aan een responsive website en scoren dan ook pluspunten op Google.

Van bezoeker tot tevreden klant

Een website is niet zomaar een pagina met informatie. Je kunt een website inzetten voor talloze doeleinden: van informatief tot een complete webshop. Vooraf zullen we tijdens een vrijblijvend gesprek de wensen doornemen. Wat wil je precies bereiken met de website en hoe pakken we dit aan? Door gebruik te maken van een duidelijke navigatie, kunnen we de bezoeker helpen met het vinden van de juiste informatie en/of producten. Met als doel: het omzetten van een bezoeker tot een tevreden klant!

Eenvoudig contact

Een bezoeker heeft vaak haast en geen zin om lang naar informatie te zoeken. Met een duidelijke navigatie en de juiste sturing, helpen we de bezoeker met het vinden van de juiste informatie.

Websites met WordPress

Alle websites die wij bouwen, worden gebouwd met WordPress. Met dit handige systeem kun je als klant de website zelf beheren en bijwerken. Natuurlijk kunnen we hier ook bij helpen als je wilt.

Website laten maken

Vindbaarheid

Vanaf de start houden we rekening met de vindbaarheid van de website. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) houden we o.a. rekening met de (interne) structuur en de content. Ook kunnen we helpen met de webhosting.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor een website laten maken hangt af van meerdere factoren, zoals je wensen, de functies die de website moet bevatten en grootte van de website. De richtprijs van een gemiddelde website is tussen de 1800 en de 2500 euro.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.