Webshop laten maken

Online verkoop op je website

Wil je een webshop laten maken voor de verkoop van je producten of is je bestaande webshop toe aan vervanging? Wij bouwen webshops met WooCommerce, zodat je eenvoudig je webshop kunt beheren. We optimaliseren je webshop en maken koppelingen met je kassasysteem of boekhoudprogramma.

Webshop laten maken

Een webshop is het ideale middel voor de online verkoop van je producten. Je kunt een webshop inzetten naast je fysieke winkel, zodat de bezoekers ook buiten sluitingstijd bij je terecht kunnen. Of verkoop je alleen online je producten? De door ons opgeleverde webshops zullen altijd worden opgebouwd in je huisstijl, waarbij we rekening houden met je eventuele extra wensen.

Onbeperkt aanbod en assortiment

In een webshop kun je een onbeperkt aantal producten aanbieden. In de door ons gebouwde webshops, die in combinatie met WooCommerce worden gerealiseerd, heb je zelf deze vrijheid. Dit eventueel zelfs in combinatie met diverse varianten van een product, zoals een T-shirts in meerdere kleuren of maten of complete buffetten voor meerdere personen.

Webshop laten maken

Altijd bereikbaar

Een webshop is altijd open. De verkoop van je producten kan altijd doorgaan zonder rekening te houden met je openingstijden. Je webshop is dan ook een perfecte aanvulling op een al bestaande fysieke winkel.

Online betalen

Hoe wil je dat jou klanten betalen? Op je webshop is alles mogelijk. Van de meest gangbare manieren, zoals iDeal, directe bankoverschrijving of PayPal tot cadeaukaarten, via een creditkaart of zelfs achteraf betalen.

Overzichtelijk

Alle (lopende) bestellingen zijn terug te zien in een handig overzicht, op deze manier kun je altijd terug zien wat de status van de bestelling is en wat er nog moet gebeuren.

Wat ga jij verkopen?

Ook een webshop laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.