Onze diensten. Hoe kunnen wij je helpen?

MMProjects maakt websites die aansluiten bij je onderneming en doelgroep. Omdat elke bedrijf uniek is, is geen website hetzelfde. Een goede uitstraling is daarbij belangrijk. Wij realiseren de website die bij je onderneming past. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! Op deze pagina vind je onze diensten. Vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Webdesign bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je bedrijf op het internet. Het is daarom belangrijk om de website te laten passen bij de huisstijl. Wij realiseren websites die voldoen aan de laatste technieken en naar je wens. Laat je door ons een website maken? Dan wordt deze standaard geoptimaliseerd voor tablet en mobiel, ook wel responsive webdesign genoemd. Zorgen we voor de vindbaarheid op zoekmachines.

Lees meer
Neem contact op

Dit doen we:

  • Website maken
  • Responsive webdesign

  • Vindbaarheid vergroten
  • Social Media
  • WordPress websites
  • WordPress onderhoud

Moeite met het bijhouden je website? Wij nemen het beheer graag van je over. Wij verzorgen het beheer en het onderhoud voor je website, zoals het bijwerken van teksten en afbeeldingen, het toevoegen van berichten of pagina’s en het bijwerken van updates. Het is belangrijk dat de bezoeker van je website de juiste en actuele informatie te zien krijgt. Je hoeft ons maar te mailen en wij passen de content aan. Wij denken graag met je mee, zodat de website up-to-date blijft.

Lees meer
Neem contact op

Aan de hand van de juiste zoekwoorden, content en structuur kunnen zoekmachines je website indexeren. Gebeurt dit op de juiste manier, dan is er een kans op een hoge positie in de zoekresultaten op Google en andere zoekmachines. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren we de website voor de juiste zoekwoorden. Vult de doelgroep een zoekwoord in die relevant is aan jouw bedrijf? Dan is de kans groot dat ze uitkomen op je website.

Lees meer
Neem contact op

Social media is een interessant platform voor een bedrijf en daarom zijn al veel bedrijven hierop te vinden. Met de juiste berichten kun je meer bezoekers op je website genereren en dus meer omzet voor je bedrijf. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de huidige doelgroep via social media op de hoogte te houden met nieuwsberichten en foto’s. Samen kijken we welke social media platformen interessant zijn voor je bedrijf.

Lees meer
Neem contact op

Wanneer het over websites gaat, komt de term WordPress vaak terug. Maar wat is het eigenlijk? WordPress is een handige tool voor bedrijven om een website eenvoudig te beheren. Vergelijkbaar met Word: wat je typt op je scherm, zie je terug op de website.

Lees meer
Neem contact op

Nadat een website is gebouwd, is het belangrijk om deze regelmatig bij te werken en te updaten. Bijwerken van de content is belangrijk voor je bezoekers en updaten om hackers en malware te voorkomen. We helpen je graag met het onderhouden van je WordPress website.

Lees meer
Neem contact op

Hulp nodig bij je website. Laten we samenwerken.

Neem contact op

Hulp nodig bij je website. Laten we samenwerken.

Neem contact op

Hoe kunnen wij je helpen?

Send this to a friend

Neem contact op