Gratis website check

Vraag de Gratis Website Check aan

Heb je een website en ben je benieuwd of deze nog voldoet aan de laatste technieken en trends? Laat je website nakijken via de Gratis Website Check! We checken de website en kijken kritisch naar verschillende punten, zoals responsive webdesign, (technische) fouten en de vindbaarheid in zoekmachines. Je ontvangt van ons een rapport met eventuele punten die verbeterd kunnen worden.

  • 100% gratis en je zit nergens aan vast
  • Meer dan 100+ Gratis Website Checks uitgevoerd

  • Reactie binnen 1 werkdag
  • Een Gratis Website Check aanvragen duurt nog geen 3 minuten

Waar word je website op gecheckt?

Vindbaarheid

Je website kan nog zo mooi en modern zijn, maar als deze niet vindbaar is binnen Google zal deze alsnog geen bezoekers en dus geen klanten opleveren. We testen de website op een aantal punten die erg belangrijk zijn voor de vindbaarheid (SEO).

Responsive design

De kans groot dat je website tegenwoordig vaker bezocht wordt vanaf een tablet of mobiel. Responsive websites zijn namelijk websites die zich automatisch aanpassen naar het juiste formaat en dus vanaf ieder apparaat goed bekeken kunnen worden.

Fouten

Niets zo vervelend als een link die niet werkt of een afbeelding die niet geladen wordt, nog veel erger is het als er ergens binnen de website ongewenste technische foutmeldingen verschijnen. We lopen de gehele website na op dit soort fouten.

Gebruiksgemak

Het moet voor de bezoekers zo laagdrempelig mogelijk zijn om je informatie te vinden. Is alles meteen duidelijk, of staan bepaalde diensten of informatie misschien toch onbewust niet duidelijk vermeld? Dan is de kans groot dat de bezoeker afhaakt.

Snelheid

Uit een onderzoek van Google blijkt dat 53% van de bezoekers vanaf een mobiel afhaakt als de website langer laad dan 3 seconden. Geen overbodige luxe om dit te controleren en te verbeteren dus.

Eerste indruk

De eerste indruk van je website is essentieel. Als deze niet naar behoren werkt of informatie moeilijk te vinden is, zullen gebruikers snel hun interesse verliezen. Het is altijd verstandig om je site te bekijken alsof je zelf een gast bent.

Website verbeteren voor je bedrijf

Met ons uitgebreide rapport kun je meteen aan de slag om je website te verbeteren indien dat nodig is! Zo kun je zelf eventueel bijdragen aan je eigen online succes. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of hulp nodig hebben, dan helpen we je uiteraard graag met het verbeteren van je website.

Veel gehoorde klachten over websites

Meestal laten mensen eenmalig een website maken, deze kan immers wel een aantal jaar mee, toch? Het antwoord is ja en nee. In principe kan een website lang mee, indien deze wordt onderhouden en bijgewerkt. In een aantal jaar kan er veel veranderen en kan het voorkomen dat de concurrentie uitloopt, wanneer je eigen website stil staat. Daarnaast is het ook belangrijk om de techniek achter de website up-to-date te houden.

Gratis Website Check

Vul het formulier in en laat je website gratis door ons checken

Ben je benieuwd of je website nog voldoet aan bovenstaande punten? Wij adviseren je graag. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt van ons een rapport met verbeterpunten en tips. Vragen? Neem contact op.