Doe de Gratis Website Check

Heb je een website en ben je benieuwd of deze nog voldoet aan de laatste technieken en trends? Laat je website nakijken via de Gratis Website Check! We bestuderen de website en kijken kritisch naar verschillende punten, zoals responsive webdesign, (technische) fouten en de vindbaarheid in zoekmachines. Je ontvangt van ons een rapport met eventuele punten die verbeterd kunnen worden.

Website verbeteren voor je bedrijf

Met ons uitgebreide rapport kun je meteen aan de slag om je website te verbeteren indien dat nodig is! Zo kun je zelf eventueel bijdragen aan je eigen online succes. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of hulp nodig hebben, dan helpen we je uiteraard graag met het verbeteren van je website!

Veel gehoorde klachten over (oudere) websites

Meestal laten mensen eenmalig een website maken, deze kan immers wel een aantal jaar mee, toch? Het antwoord is ja en nee. In principe kan een website lang mee, indien deze wordt onderhouden en bijgewerkt. In een aantal jaar kan er veel veranderen en kan het voorkomen dat de concurrentie uitloopt, wanneer je eigen website stil staat. Daarnaast is het ook belangrijk om de techniek achter de website up-to-date te houden.

Veel voorkomende klachten:

 • ‘Er komen te weinig bezoekers op mijn website.’

 • ‘Er komen voldoende bezoekers, maar niemand neemt contact op.’

 • ‘Klanten kunnen ons niet goed vinden.’

 • ‘Ik weet niet hoe ik mijn website kan bijwerken.’

Bovenstaande problemen komen in de praktijk helaas vrij vaak voor, maar zijn meestal met een paar aanpassingen al op te lossen of te verbeteren.

Waar wordt uw website op gecheckt:

Vindbaarheid

Je website kan nog zo mooi en modern zijn, maar als deze niet vindbaar is binnen Google zal deze alsnog geen bezoekers en dus geen klanten opleveren. We testen de website op een aantal punten die erg belangrijk zijn voor de vindbaarheid (SEO).

Responsive design

Waar vroeger iedereen gebruik maakte van een computer of laptop is de kans groot dat je website tegenwoordig vaker bezocht wordt vanaf een tablet of mobiel. Dit is waar responsive design om de hoek komt kijken. Responsive websites zijn namelijk websites die zich automatisch aanpassen naar het juiste formaat en dus vanaf ieder apparaat goed bekeken kunnen worden.

Fouten

Niets zo vervelend als een link die niet werkt of een afbeelding die niet geladen wordt, nog veel erger is het als er ergens binnen de website ongewenste technische foutmeldingen verschijnen. We lopen de gehele website na op dit soort fouten.

Gebruiksgemak

Het moet voor de bezoekers zo laagdrempelig en makkelijk mogelijk zijn om je gegevens te vinden, dit geldt ook voor het doel van je website. Is alles meteen duidelijk, of staan bepaalde diensten of informatie misschien toch onbewust niet duidelijk vermeld, als contact opnemen te moeilijk gaat kan het zelfs zijn dat bezoekers uiteindelijk afhaken en verder gaan zoeken.

Snelheid

Tot slot de snelheid van de website, niets is namelijk zo vervelend als lang moeten wachten tot een website laad en je eindelijk de informatie krijgt waar je om vroeg. Uit een onderzoek van Google in 2018 bleek zelfs dat 53% van de bezoekers vanaf een mobiel afhaken als de website langer laad dan 3 seconden. Geen overbodige luxe om dit te controleren en te verbeteren dus.

Laat je website gratis nakijken door ons

Ben je benieuwd of je website nog voldoet aan bovenstaande punten? Wij adviseren je graag! Liever direct contact opnemen om een vrijblijvende afspraak in te plannen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Gratis website check aanvragen

  (* is een verplicht invulveld.)

  Ook een nieuwe website laten maken?

  Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

  Stuur een e-mail