Veelgestelde vragen (FAQ)

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen die we het meest ontvangen. De vragen gaan over onze diensten, maar ook algemene vragen. Het kan zijn dat je een vraag hebt die hier niet tussen staat, stuur dan een e-mail naar info@mmprojects.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Meest gestelde vragen

Ja, we doen ook het onderhoud voor websites. Dit geldt ook voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld, want als mede-ondernemer weten we hoe vervelend het is om af te wijken van je core-business. Meer over website beheer- en onderhoud, klik hier.

Vaak is het voor bedrijven handig om ook vindbaar te zijn op social media. Eerst moet er bepaald worden op welke platformen dit handig is. De meeste bedrijven hebben een Facebook-pagina om vragen te kunnen beantwoorden van (potentiële) klanten, maar ook om nieuwsberichten te plaatsen, informatie te geven of het promoten van producten.

Kom je er niet uit? Dan helpen we graag met het bepalen van de platformen en het opzetten van de pagina’s. Neem contact op.

Websites die door ons zijn gerealiseerd, kun je zelf beheren. Als je dit liever niet zelf doet, kunnen wij het website beheer overnemen. Sommige bedrijven kiezen voor het zelf beheren, waarbij anderen dit liever juist niet zelf doen. De keus ligt bij jezelf.

Onze websites worden gebouwd met het CMS WordPress. Met WordPress kun je zelf de website beheren, zonder kennis te hebben van moeilijke codes, stylesheets en andere technische zaken. Je vult de gewenste tekst in, werkt de pagina bij en dan is het al klaar. Een beetje vergelijkbaar dus met Word of kladblok. Je krijgt wat je ziet. Meer over website beheer- en onderhoud, klik hier.

Nee, deze zijn niet van ons. Er worden dagelijks veel spookfacturen gestuurd in de hoop dat er mensen zijn die hier in trappen en geld betalen voor iets wat ze niet ontvangen. Vaak zien de facturen er betrouwbaar uit en bevatten ze ook je naam en eventueel zelfs je adres, hierdoor lijken ze dus erg op echte facturen. Enkele bekende bedrijven die dit op grote schaal doen zijn bijvoorbeeld NL Domein Host en Domeinhost Nederland. Als je twijfelt over een factuur kun je altijd contact met ons opnemen.

Op een website wordt veel met foto’s (beeld) gewerkt. Ook kan het nodig zijn om bestanden op de website aan te bieden. Dit soort bestanden kunnen aangeleverd worden via de e-mail. Als de bestanden te groot zijn om normaal via e-mail te versturen, dan is wetransfer.com wellicht handig.

Ja dat kan. Al onze websites zijn voorzien van Google Analytics, dit programma houdt precies bij wie de website bezoekt en waar ze vandaan komen. Wanneer je wenst de aantallen in te zien, zullen we een account voor je maken.

We kunnen ook de niet door ons gemaakte websites voorzien van Google Analytics.

Ja dat kan! Echter kijken we tijdens een vrijblijvend gesprek graag eerst of het verstandig is om de huidige website te restylen of dat het handiger is om een nieuwe website te maken. Soms kan het namelijk zijn dat een bepaalde techniek verouderd is.

De kosten van een website zijn vooraf moeilijk in te schatten, omdat we vooraf nog niet weten wat er allemaal moet gebeuren. Misschien gaat het om een website met twee pagina’s, maar het kan ook een website zijn met offerte-systeem en een fotoalbum. Daarom komen we onszelf graag eerst voorstellen tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprekken horen we graag de wensen voor de website, zodat we precies weten wat er van ons wordt verwacht. Hierna kunnen we een offerte opstellen. Meer weten? Klik hier.

Ja dit is mogelijk! Voor een uitgebreider antwoord, zie ‘Wat kost een website’.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.