Webhosting en domeinnamen

Goede webhosting voor je website

Zonder webhosting geen website. Het kiezen hiervan kan een lastige keuze zijn, want er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders. Elke webhoster biedt de beste, goedkoopste en snelste hosting, maar welke moet je nou kiezen? We helpen je graag een handje.

Webhosting van Elkdomein

Om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn, bieden we zelf ook webhosting aan. Onze webhosting is meteen ingericht om te voldoen aan de eisen die we aan onze websites stellen en dus bijvoorbeeld compleet geoptimaliseerd voor WordPress.

Onze webhosting diensten zijn volledig managed, dit houdt in dat wij zorg dragen voor de updates, onderhoud en beheer van de server en de webhosting gerelateerde zaken. Op deze manier is je website zonder zorgen online en ben je er zeker van dat er bij eventuele problemen een oplossing komt. Ook zorgen we ervoor dat de server en de serversoftware altijd up-to-date is om zo de eventuele veiligheidsrisico’s te beperken en de server zo optimaal mogelijk te laten werken. Dit komt uiteindelijk de snelheid en de veiligheid van de website zelf ook ten goede.

Webhosting en domeinnamen

Voordelen van onze webhosting

Alles in beheer bij een partij

Wanneer wij de website en webhosting beheren, kun je voor alle vragen contact met ons opnemen. Hierdoor heb je één contactpersoon voor al je website gerelateerde zaken.

Geoptimaliseerd voor WordPress

Door onze ervaring met WordPress hebben we onze webhosting omgeving speciaal ingericht voor WordPress. Dit komt de stabiliteit, veiligheid en snelheid ten goede.

Updates

Omdat we de websites die bij ons in het beheer zijn qua webhosting volledig in eigen beheer hebben kunnen we de websites altijd voorzien van de laatste veiligheidsupdates. Lees verder.

Back-ups

Alle websites die bij ons staan worden dagelijks gebackupt en deze backups blijven minimaal 30 dagen beschikbaar. Hierdoor kunnen we de website altijd terugzetten in het geval van problemen.

Ook je webhosting door ons laten verzorgen?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.