HomeDienstenWebsite beheer en onderhoud

Website beheer en onderhoud

Content beheer van je website

Het beheren en onderhouden van een website kan lastig zijn. Tijdgebrek is een veel voorkomend probleem voor ondernemers voor het niet bijwerken van een website. Wij helpen je graag met het beheren en onderhouden van de website, zodat deze up-to-date blijft. Naast het bijhouden van content, verzorgen we ook de updates.

Website beheren en onderhouden

Het updaten van je website is belangrijk om de doelgroep, de juiste content te laten zien. Maar ook voor de zoekmachines, want deze hechten namelijk waarde aan een website die up-to-date is. Naast bijwerken van content, zorgen we ervoor dat je website regelmatig een update krijgt, zodat hackers geen misbruik kunnen maken van verouderde plugins of codes.

Zorg voor actuele content

Wij verzorgen het beheer en onderhoud voor je website, zodat je hier niet aan hoeft te denken. Denk aan het bijwerken van teksten en afbeeldingen, maar ook het bijwerken van updates. Het is belangrijk dat je doelgroep de juiste, maar vooral actuele informatie te zien krijgt. Wij denken mee en zorgen dat de website up-to-date blijft. Hulp nodig bij het bijwerken van je website? Neem dan contact met ons op.

Toevoegen en bijwerken

Actuele content is belangrijk voor je website. Ook Google hecht waarde aan een actuele website. Laat je door ons de content bijwerken? Mail ons met de wijzigingen en we passen het aan. Lekker makkelijk. Heb je al een website, maar wil je een extra pagina of bericht laten toevoegen? Geen probleem. Ook bij het toevoegen van Google Analytics, foto’s of andere plugins helpen we graag.

Vindbaarheid

Vanaf de start houden we rekening met de vindbaarheid van de website. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) houden we o.a. rekening met de (interne) structuur en de content. Ook kunnen we helpen met de webhosting.

Zelf beheren of laten beheren

Als je liever je eigen website beheert, is dat geen probleem. Alle websites die wij realiseren, worden gebouwd met WordPress. Dit systeem bied je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier je eigen website te beheren. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos en toch is het zeer gebruiksvriendelijk. Meer weten over WordPress? Klik hier.

Laat je jouw website liever door ons beheren? Uiteraard helpen we je graag. We zorgen voor het bijwerken van content, zoals teksten en afbeeldingen, zodat je website actueel blijft. Ook bieden we ondersteuning bij het updaten van WordPress en de plug-ins van je website, zodat hackers buiten de deur blijven.

Ook je website laten beheren?

Heb je hulp nodig bij het beheren van jouw website? We helpen je graag met het beheer en onderhoud, zodat je website up-to-date blijft.