Responsive website laten maken

Webdesign voor elk apparaat

Het automatisch laten aanpassen van de website naar formaat noemen we responsive webdesign. Hierdoor kan de gebruiker op elk moment en elk apparaat de website goed lezen. Bijna standaard zul je denken. Toch maken veel bedrijven nog geen gebruik van responsive webdesign. En daar helpen wij graag bij.

Voordelen van een responsive website

Een responsive website zorgt ervoor dat de doelgroep op elk apparaat een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website te zien krijgt. Geen aparte website meer voor mobiel, zoals eerder, maar één website die zich automatisch aanpast! De website wordt hierdoor aantrekkelijker voor smartphone-gebruikers.

  • één website voor elk apparaat
  • past automatisch aan naar elk formaat
  • toegankelijk op mobiel, tablet en desktop
  • bonuspunten op zoekmachines
Responsive website laten maken
Responsive website laten maken

Responsive webdesign voor elk apparaat

Is je website nog geen responsive website? Nog een reden om direct over te stappen is voor de vindbaarheid van je bedrijf. Zoekmachines, waaronder Google hechten steeds meer waarde aan een responsive website. Je website scoort bonuspunten en wordt dus beter gerankt.

Daarnaast vragen wij geen extra kosten voor responsive webdesign. Elke website die wij realiseren is volledig responsive! We testen de websites op zowel een iPad, een iPhone en een Android apparaat, zodat we zeker zijn dat alles klopt.

Ook een responsive website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.