Veiligheid

Helaas komen hackpogingen en andere ongewenste online vormen van overlast steeds vaker voor. Omdat MMProjects.nl de veiligheid van zowel onze klanten als van de door ons gemaakte websites belangrijk vind nemen maatregelen op de door ons gemaakte websites, op onze servers en in onze bedrijfsvoering. Op deze pagina valt te lezen wat we precies doen om de veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Door ons gemaakte websites

Veilig wachtwoord gebruik

Alle door ons aangemaakte accounts worden voorzien van een willekeurig aangemaakt en veilig wachtwoord met diverse tekens, waardoor het uitvoeren van een hack lastiger wordt.

Extra beveiliging

Ondanks dat WordPress van zichzelf een veilige basis is voorzien wij alle door onze gemaakte websites van een aantal extra lagen van beveiliging.

Updates

Als je website door ons gemaakt word zal deze worden voorzien van de laatste updates om de veiligheid van de website te waarborgen.

Onze servers

Servers in Nederland

Alle servers bevinden zich in Nederland, hier wordt dus ook alle data opgeslagen.

Beheerd door specialisten

MMProjects huurt een professioneel team in dat de servers beheert, 24/7 monitort, actief onderhoud en actief voorziet van updates.

Externe security checks

Dagelijks worden onze servers getest op bestaande en nieuwe veiligheidsissues en worden we op mogelijke risico’s geïnformeerd. Ook worden we in het geval van een aanval meteen ingelicht en kunnen we hier op inspelen indien nodig.

Gescheiden ruimte voor iedere gebruiker

Iedere klant op onze server krijgt een eigen account en daarbij horende een aparte database. Een eventuele fout bij een klant blijft daardoor beperkt tot de klant in kwestie en veroorzaakt geen overlast voor overige klanten.

Berekend op pieken

We dragen er constant zorg voor dat onze servers voorbereid zijn op de toekomst en op eventuele pieken in het verkeer, zo breiden we onze servers ruim van te voren uit al voor dat het maximale verbruik in zicht komt.

Spamfiltering

We filteren standaard alle mail op ongewenste mails, indien gewenste kan deze filtering strenger/minder streng of helemaal uit worden gezet gebaseerd op je eigen wensen. Ook melden we actief ongewenste mail bij SpamCop, hierbij dragen we dus zelf ook bij aan het verminderen van spam.

Onze bedrijfsvoering

Data encryptie

Alle gevoelige data die wij nodig hebben, zoals persoonsgegevens worden versleuteld middels encryptie.

2-staps authenticatie

Alle systemen die wij gebruiken maken gebruik van meerdere beveiligingsmaatregelen waaronder 2-staps authenticatie, deze worden door ons uiteraard ook gebruikt om alle gegevens zo veilig te maken.

Vertrouwelijk

We vragen nooit om inloggegevens. We gaan vertrouwelijk om met gegevens die we onder ogen krijgen, en zullen deze direct verwijderen indien we deze niet meer nodig hebben.

Vragen over veiligheid?

Als je vragen of opmerkingen hebt over onze veiligheidsmaatregelen horen we uiteraard graag. Laat het weten via info@mmprojects.nl.

Contact opnemen