Support

Handige links en informatie

One Time Secret

Voor het verzenden van wachtwoorden en andere gevoelige informatie gebruiken wij One Time Secret. One Time Secret zorgt ervoor dat te verstuurde informatie direct na het inzien verwijderd wordt. Zo kunnen wachtwoorden nooit onbedoeld in verkeerde handen vallen.

TeamViewer

In sommige gevallen kan het nodig zijn om mee te kijken op je computer. Hiervoor maken we gebruik van TeamViewer. Zorg er voor dat je de meest recente versie van TeamViewer gedownload hebt en het ID en wachtwoord bij de hand hebt. Zo kunnen we je snel verder helpen.

Spoed

In het geval van spoed kun je 24/7 contact opnemen
via: 06 1011 6060.

Let op dat het hierbij alleen om storingen/downtime gaat. Bij spoedwijzigingen verzoeken we je om contact op te nemen via de normale weg (info@mmprojects.nl).

Browser Update

De door ons opgeleverde websites werken in alle moderne browsers. Controleer dus altijd dat je gebruik maakt van een browser die voldoet aan de huidige standaard. Gebruik je nog Internet Explorer? Dan adviseren wij je een Browser Update uit te voeren.

IP-adres doorgeven

Voor het nakijken van bepaalde zaken, zoals eventuele blokkades, kunnen wij je IP adres nodig hebben. Via www.ping.eu kun je eenvoudig je IP adres doorgeven. Het doorgeven van een IP-adres is veilig en wij gebruiken dit alleen voor controles.

E-mail instellingen

Gebruikersnaam: je e-mailadres
Inkomende server: mail.mmprojects.nl *
Uitgaande server: mail.mmprojects.nl *
* vervang mmprojects.nl door je eigen domeinnaam

IMAP Port: 993
POP3 Port: 995
SMTP Port: 465

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.