• Noud Smit
  OVM Onderlinge Verzekeringen

  Vrij snel nadat wij Maikel Klein Severt van MMProjects hadden verzocht ons te ondersteunen bij het opzetten van onze zakelijke Facebookpagina werd een en ander gerealiseerd. Binnen een hele korte termijn hadden wij honderden likes en volgers. Vervolgens heeft MMProjects onze website bekeken met als doel onze vindbaarheid op Google te optimaliseren. Ook deze opdracht is naar volle tevredenheid afgewikkeld en OVM Onderlinge Verzekeringen is nu beter vindbaar op Google. MMProjects is een jong, enthousiast bedrijf dat haar afspraken vlot nakomt. En last but not least: voor een passende prijs!

 • Arjan Hoogstra
  Het Vierspan

  MMProjects is een jong en dynamisch bedrijf, waar wij nu een aantal jaren mee samenwerken. Het persoonlijke contact en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat het contact prettig en strak verloopt. MMProjects houdt rekening met persoonlijke wensen maar combineert dit met hun eigen zakelijke visie. Kortom, voor webdesign moet je bij MMProjects zijn!

 • Internetcommissie
  v.v. DEO

  De internetcommissie van v.v. DEO heeft na het aanvragen van een gratis website check bij MMProjects, vorig jaar geruime tijd samen met Maurice en Maikel hard gewerkt aan een compleet nieuwe voetbalwebsite. In december 2015 is hij door onze webpartner MMProjects dan ook met trots online gezet.

  De oude website bestond al een aantal jaar, en hoewel de internetcommissie van v.v. DEO met veel enthousiasme de website zeer actueel hield, vonden zij toch dat ook DEO online met de tijd mee moest gaan. De nieuwe “responsive” website past zich namelijk automatisch aan op de grootte van je beeldscherm. Daardoor is www.vvdeo.nl nu ook eenvoudig te gebruiken op mobiel en tablet.

  In goed overleg met Maikel en Maurice en mede door hun ideeën zijn alle vertrouwde onderdelen van de oude website, zoals nieuws, uitslagen en programma’s weer terug te vinden. En met het nieuwe ontwerp is er een echte voetbalwebsite van gemaakt. Maurice en Maikel stonden tijdens de bouw van de nieuwe website open voor onze ideeën, namen de tijd en droegen zelf ook verbeterpunten aan.

  Nu de site al een tijdje online is zijn Maurice en Maikel ook altijd zeer vlot en benaderbaar als er onderhoud of aanpassingen gedaan moeten worden. Kortom de internetcommissie is zeer trots op de nieuwe website en zeer content met de inzet van Maurice en Maikel van MMProjects. Onze dank is dan ook groot dat MMprojects shirt- en bordsponsor is geworden bij v.v. DEO.

  Om in voetbaltermen te spreken een mooi “een-tweetje” wat betreft de vruchtbare samenwerking!

 • Nico Bruggink
  Autobedrijf Bruggink

  Met de realisatie van de website is door MMProjects.nl goed ingespeeld op onze wensen. Het gevraagde en ongevraagde advies was en is hierbij erg welkom. De website voorziet in een goed evenwicht tussen beeldvorming en informatieweergave. Ook de updates worden steeds in de juiste context geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

 • Wietse Baas
  Kringloopwinkel Bohero

  De nieuwe website van Bohero ziet er eigentijds uit, zonder te veel franje en helpt je snel de gevraagde informatie te vinden. Daarnaast uitstekend geadviseerd met betrekking tot Facebook en nieuw logo.

 • Gerwin Ditzel
  Tegelzetbedrijf Ditzel

  Super blij met onze website, Maikel en Maurice zijn echte vakmannen op dit gebied, ik zou iedereen die op dit gebied wat wil laten maken, MMprojects zeer aanraden.

 • Wilmer Klein Kranenbarg
  Liye-Verhuur

  Vorig jaar een mooie website laten maken. Zeer tevreden over het resultaat. Fijne samenwerking en kleine aanpassingen snel geregeld! Een absolute aanrader!

 • Auto Berkelland b.v.

  De afgelopen maanden heeft MMProjects.nl samen met ons een persoonlijke website weten te bouwen. De relatie tussen Auto Berkelland b.v. en haar klanten is heel persoonlijk. Dat willen wij ook laten uitstralen op onze site. Door de goede samenwerking en jullie luisterend oor is dit zeer goed gelukt bedankt hiervoor.

 • Daan Steevens
  AVK Training & Coaching

  MMProjects is een prettige, flexibele en deskundige partner gebleken tijdens onze samenwerking. MMProjects levert goede kwaliteit en werkt oplossingsgericht. Dit laatste maakt Maurice en Maikel dus ook fijne sparringpartners, die niet bang zijn om mee te denken en een nieuw idee op tafel te leggen. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking!

 • Ben Tempert en Aukje Donker
  Groepsweb

  Prettige samenwerking, vlot en daadkrachtig. Altijd beschikbaar. Onze eigenheid wordt door MMProjects.nl goed vertaald in de website.

 • Jeroen Uhl
  UitWaardig

  Maikel en Maurice. 2 professionals,en ze werken voor (een) 10! In no-time kregen we de eerste opzet voor de website. En meteen raak. Een uitstraling –kleuren, opzet- die precies past bij onze dienstverlening als uitvaartondersteuners. Na aanpassingen, die snel werden gerealiseerd, zijn we trots op wat er nu staat. En ook technisch loopt de website en vindbaarheid geolied.

 • Wim en Deirdre den Brok
  Nieuw Formerum

  Wij als camping Nieuw Formerum zijn heel tevreden hoe Maikel en Maurice ons als klant hebben behandeld. Ze zijn snel, accuraat en doen hun best om een goede website neer te zetten. De lijntjes zijn kort wat erg prettig werkt. Je wordt als klant gezien en gehoord. En ook al kunnen zij het niet gelijk voor je oplossen, ze zoeken naar andere wegen om je te helpen.

 • Anton Beerten
  Vakantie Boerderijen en AA-chalets

  Door MMProjects een mooie moderne website laten maken. Snelle levering, correcte omgang en uitstekende service van onze website.

 • Paul Pennings
  GPM B.V. & GPM Medical

  GPM BV heeft voor MMProjects gekozen omdat deze organisatie flexibiliteit en deskundigheid op een open manier uitdraagt. Een jong dynamisch team heeft ervoor gezorgd dat GPM BV en GPM Medical qua website up to date is, en voorzien van de nieuwste technieken.

 • Patrick Lehman
  De Luifel in Ruurlo

  Prachtig product na een goede samenwerking. De heren weten de wensen te vertalen naar het digitale landschap.

 • Bestuur Brandweermuseum Borculo

  Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van het Brandweermuseum contact gezocht met Maikel en Maurice van MMprojects. Onze oude website was niet meer van deze tijd. Maikel en Maurice hebben onze ideeën in de nieuwe website kunnen realiseren. Wij, alle vrijwilligers, zijn zeer content met het project wat MMprojects voor ons gerealiseerd heeft.

Wil je zelf ook een review schrijven? Laat dan je beoordeling achter door te klikken op onderstaande knop.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.