HomeOver MMProjectsKlantreacties

“Een prettige, flexibele en deskundige partner”

MMProjects is een prettige, flexibele en deskundige partner gebleken tijdens onze samenwerking. MMProjects levert goede kwaliteit en werkt oplossingsgericht. Dit laatste maakt Maurice en Maikel dus ook fijne sparringpartners, die niet bang zijn om mee te denken en een nieuw idee op tafel te leggen. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking!

Daan Steevens, AVK Training & Coaching

“Uitstekend geadviseerd”

De nieuwe website van Bohero ziet er eigentijds uit, zonder te veel franje en helpt je snel de gevraagde informatie te vinden. Daarnaast uitstekend geadviseerd met betrekking tot Facebook en nieuw logo.

Wietse Baas, Kringloopwinkel Bohero

“Technisch loopt de website en vindbaarheid geolied”

Maikel en Maurice. 2 professionals,en ze werken voor (een) 10!
In no-time kregen we de eerste opzet voor de website. En meteen raak. Een uitstraling –kleuren, opzet- die precies past bij onze dienstverlening als uitvaartondersteuners. Na aanpassingen, die snel werden gerealiseerd, zijn we trots op wat er nu staat. En ook technisch loopt de website en vindbaarheid geolied.

Jeroen Uhl, UitWaardig

“Proberen altijd te helpen”

Wij als camping Nieuw Formerum zijn heel tevreden hoe Maikel en Maurice ons als klant hebben behandeld. Ze zijn snel, accuraat en doen hun best om een goede website neer te zetten. De lijntjes zijn kort wat erg prettig werkt. Je wordt als klant gezien en gehoord. En ook al kunnen zij het niet gelijk voor je oplossen, ze zoeken naar andere wegen om je te helpen.

Wim en Deirdre den Brok, Nieuw Formerum

“Precies zoals ik voor ogen had”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Koen Reijntjes, CreativeMusic productions

“Persoonlijke wensen met zakelijke visie”

MMProjects is een jong en dynamisch bedrijf, waar wij nu een aantal jaren mee samenwerken. Het persoonlijke contact en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat het contact prettig en strak verloopt. MMProjects houdt rekening met persoonlijke wensen maar combineert dit met hun eigen zakelijke visie. Kortom, voor webdesign moet je bij MMProjects zijn!

Arjan Hoogstra, Catering Achterhoek

“Zeer content met realisatie website”

Ruim een jaar geleden heeft het bestuur van het Brandweermuseum contact gezocht met Maikel en Maurice van MMprojects. Onze oude website was niet meer van deze tijd. Maikel en Maurice hebben onze ideeën in de nieuwe website kunnen realiseren. Wij, alle vrijwilligers, zijn zeer content met het project wat MMprojects voor ons gerealiseerd heeft.

Bestuur Brandweermuseum Borculo

“Uitstekend vindbaarheid”

Mijn ervaring met MMProjects is geweldig! Altijd vriendelijk, inlevend, meedenkend en zowel bereikbaar als beschikbaar voor overleg! Mijn website is professioneel geworden en is nu uitstekend te vinden! Hartelijk bedankt Maikel en Maurice! Ik zal jullie zeker aanbevelen!

José Hummelink, José Hummelink Uitvaartzorg

“Goede samenwerking en ideeën”

Mijn website was ook aan vernieuwing toe. Ik kwam bij MMProjects terecht en werd erg prettig ontvangen. Er was een goede samenwerking tussen ons en zij kwamen met goede ideeën. Mijn website is online dus ik zou zeggen; bekijk het resultaat! Dankzij MMProjects!

Mirjam Bosveld, MB Ondersteuning

“Beter vindbaar op Google”

Vrij snel nadat wij Maikel Klein Severt van MMProjects hadden verzocht ons te ondersteunen bij het opzetten van onze zakelijke Facebookpagina werd een en ander gerealiseerd. Binnen een hele korte termijn hadden wij honderden likes en volgers. Vervolgens heeft MMProjects onze website bekeken met als doel onze vindbaarheid op Google te optimaliseren. Ook deze opdracht is naar volle tevredenheid afgewikkeld en OVM Onderlinge Verzekeringen is nu beter vindbaar op Google. MMProjects is een jong, enthousiast bedrijf dat haar afspraken vlot nakomt. En last but not least: voor een passende prijs!

Noud Smit , OVM Onderlinge Verzekeringen

“Goede suggesties en denken mee”

MMProjects is een jong en energiek bedrijf welke onder de bevlogen leiding van Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk geleid wordt. Het bedrijf wordt op een sociale, maar zeer zeker ook op een professionele manier geleid. Zo houden zij korte lijnen met de opdrachtgever en stellen zij zich zeer flexibel op. Elke aanpassing is op elk tijdstip mogelijk.

Ook komen zij zelf met goede suggesties en denken zij mee met de visie van de opdrachtgever.

Wij zijn dan ook uitermate te spreken over de tot stand gekomen samenwerking en het eindresultaat. Mochten wij in de toekomst opnieuw een website laten maken, zullen wij zeker bij MMProjects aankloppen om van hun diensten gebruik te maken.

Rob Dieperink, Het Vierspan

“Een mooi ‘een-tweetje’”

De internetcommissie van v.v. DEO heeft na het aanvragen van een gratis website check bij MMProjects, vorig jaar geruime tijd samen met Maurice en Maikel hard gewerkt aan een compleet nieuwe voetbalwebsite. In december 2015 is hij door onze webpartner MMProjects dan ook met trots online gezet.

De oude website bestond al een aantal jaar, en hoewel de internetcommissie van v.v. DEO met veel enthousiasme de website zeer actueel hield, vonden zij toch dat ook DEO online met de tijd mee moest gaan. De nieuwe “responsive” website past zich namelijk automatisch aan op de grootte van je beeldscherm. Daardoor is www.vvdeo.nl nu ook eenvoudig te gebruiken op mobiel en tablet.

In goed overleg met Maikel en Maurice en mede door hun ideeën zijn alle vertrouwde onderdelen van de oude website, zoals nieuws, uitslagen en programma’s weer terug te vinden. En met het nieuwe ontwerp is er een echte voetbalwebsite van gemaakt. Maurice en Maikel stonden tijdens de bouw van de nieuwe website open voor onze ideeën, namen de tijd en droegen zelf ook verbeterpunten aan.

Nu de site al een tijdje online is zijn Maurice en Maikel ook altijd zeer vlot en benaderbaar als er onderhoud of aanpassingen gedaan moeten worden. Kortom de internetcommissie is zeer trots op de nieuwe website en zeer content met de inzet van Maurice en Maikel van MMProjects. Onze dank is dan ook groot dat MMprojects shirt- en bordsponsor is geworden bij v.v. DEO.

Om in voetbaltermen te spreken een mooi “een-tweetje” wat betreft de vruchtbare samenwerking!

Internetcommissie, v.v. DEO

“Flexibiliteit en deskundigheid”

GPM BV heeft voor MMProjects gekozen omdat deze organisatie flexibiliteit en deskundigheid op een open manier uitdraagt. Een jong dynamisch team heeft ervoor gezorgd dat GPM BV en GPM Medical qua website up to date is, en voorzien van de nieuwste technieken.

Paul Pennings, GPM B.V. & GPM Medical

“Goede samenwerking en luisterend oor”

De afgelopen maanden heeft MMProjects.nl samen met ons een persoonlijke website weten te bouwen. De relatie tussen Auto Berkelland b.v. en haar klanten is heel persoonlijk. Dat willen wij ook laten uitstralen op onze site. Door de goede samenwerking en jullie luisterend oor is dit zeer goed gelukt bedankt hiervoor.

Henny Bloo, Auto Berkelland b.v.

“Goed ingespeeld op onze wensen”

Met de realisatie van de website is door MMProjects.nl goed ingespeeld op onze wensen. Het gevraagde en ongevraagde advies was en is hierbij erg welkom. De website voorziet in een goed evenwicht tussen beeldvorming en informatieweergave. Ook de updates worden steeds in de juiste context geplaatst. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Nico Bruggink, Autobedrijf Bruggink

“Perfect en professioneel advies”

De website van Verkeersschool Rob en Nel was al een tijdje aan vernieuwing toe en we waren ook al een beetje aan het rondkijken naar de geschikte partner op gebied van Webdesign. Onder de plaatselijke ondernemers en verenigingen zagen we steeds mooiere website verschijnen, en vaak stond er als designer MMProjects.nl onder. Dit gaf ons de doorslag om eens contact te gaan zoeken met deze partij. Een afspraak was snel gemaakt en er was alle tijd om onze wensen meermaals door te spreken. Flexibel werd er ingesprongen op gedachte veranderingen en er werd perfect en professioneel advies gegeven. Nu na een paar maanden klant te zijn bij MMProjects.nl en overigens naar volle tevredenheid!, kunnen we zeggen dat onze website nu veel beter bezocht wordt en men ons beter weet te vinden. Bedankt MMProjects.nl voor de perfecte website op maat!

Bas Bais, Rijschool Rob & Nel

“Snelle levering en uitstekende service”

Door MMProjects een mooie moderne website laten maken. Snelle levering, correcte omgang en uitstekende service van onze website.

Anton Beerten, Vakantie Boerderijen en AA-chalets

“Prettige samenwerking en altijd beschikbaar”

Prettige samenwerking, vlot en daadkrachtig. Altijd beschikbaar. Onze eigenheid wordt door MMProjects.nl goed vertaald in de website.

Ben Tempert / Aukje Donker, Groepsweb

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.