HomeDienstenWordPress updates

WordPress updates

Houd je WordPress website up-to-date

Om problemen met je WordPress website te voorkomen is het belangrijk om updates op tijd uit te voeren. Dit is een terugkerende actie waar je als ondernemer veel tijd mee bezig kunt zijn. We nemen deze zorg graag uit handen zodat de veiligheid van je website gewaarborgd blijft en je jezelf kunt focussen op je onderneming!

WordPress updates

We kunnen je WordPress website wekelijks van de nieuwste updates voorzien maar dit kan ook eenmalig worden gedaan indien dit de voorkeur heeft. Als de hosting door ons verzorgt wordt, zorgen we er automatisch voor dat er altijd backups beschikbaar zijn, hierdoor is het uitvoeren van updates altijd veilig en kunnen we indien nodig terug naar een vorige versie van WordPress en/of de plugin. Als de hosting elders staat dien je zelf zorg te dragen voor de backup(s) en ons toegang te geven tot de mogelijkheid om deze terug te zetten, dit om problemen in het geval met een mislukte update te voorkomen.

WordPress core updates

Core updates bevatten vaak belangrijke veiligheid gerelateerde updates en prestatieverbeteringen. Hierom zijn deze updates vaak het belangrijkste en moeten deze spoedig worden uitgevoerd. De laatste updates binnen WordPress zijn hier terug te vinden.

WordPress updates

Thema updates

Naast de core updates is het ook belangrijk om het WordPress thema up to date te houden, hiermee zorg je er voor dat het gebruikte thema compatibel blijft met de laatste WordPress versie. Ook bevatten thema updates vaak nieuwe/betere functies.

Plugin updates

Om zeker te zijn dat plugins bug vrij zijn en blijven is het verstandig om ook de plugins te updaten. Op deze manier is de werking van de plugins gegarandeerd en weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Vanaf 5,- per maand

Voor websites die door ons zijn gerealiseerd en in beheer zijn qua webhosting geldt een speciaal tarief. Voor websites die niet door ons zijn gebouwd, bieden wij alsnog onze updateservice aan. Prijzen zijn hiervoor in aanvraag.

Kosten voor updates

Voor MMProjects klanten

Prijs: € 5,- per maand
Back-ups: Ja
WordPress core updates: Ja
Thema updates: Ja
Plug-in updates: Ja

Website/hosting in eigen beheer

Prijs: op aanvraag
Back-ups: Eigen beheer
WordPress core updates: Ja
Thema updates: Ja*
Plug-in updates: Ja*

* Licenties dienen aanwezig te zijn.

WordPress website updaten?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.