Hulp bij WordPress updates

Houd je WordPress website up-to-date

Om problemen met je WordPress website te voorkomen is het belangrijk om updates op tijd uit te voeren. Dit is een terugkerende actie waar je als ondernemer veel tijd mee bezig kunt zijn. We nemen deze zorg graag uit handen zodat de veiligheid van je website gewaarborgd blijft en je jezelf kunt focussen op je onderneming!

WordPress updates

Wil je er zeker van zijn dat jouw WordPress-website altijd up-to-date is en veilig draait? Dan is het uitbesteden van WordPress-updates aan ons een slimme keuze. Wij zorgen ervoor dat jouw website wekelijks wordt voorzien van de nieuwste updates, zodat je altijd beschikt over de nieuwste beveiligingspatches en functies.

Als je ervoor kiest om jouw hosting bij ons onder te brengen, zorgen wij ook voor de backups van jouw website. Hierdoor is het uitvoeren van updates altijd veilig en kunnen we indien nodig terug naar een vorige versie van WordPress en/of de plugin. Dit geeft je gemoedsrust en bespaart je tijd en moeite bij het uitvoeren van deze taken zelf.

Als jouw hosting elders is ondergebracht, dien je zelf voor de backups te zorgen en ons toegang te verlenen tot de mogelijkheid om deze terug te zetten. Dit is belangrijk om problemen te voorkomen in het geval van een mislukte update. Wij zorgen er echter voor dat de updates altijd op een veilige en zorgvuldige manier worden uitgevoerd, zodat jouw website probleemloos blijft draaien.

WordPress updates laten uitvoeren

WordPress core updates

Core updates bevatten vaak belangrijke veiligheid gerelateerde updates en prestatieverbeteringen. Hierom zijn deze updates vaak het belangrijkste en moeten deze spoedig worden uitgevoerd. De laatste updates binnen WordPress zijn hier terug te vinden.

Thema updates

Naast de core updates is het ook belangrijk om het WordPress thema up to date te houden, hiermee zorg je er voor dat het gebruikte thema compatibel blijft met de laatste WordPress versie. Ook bevatten thema updates vaak nieuwe/betere functies.

Plugin updates

Om zeker te zijn dat plugins bug vrij zijn en blijven is het verstandig om ook de plugins te updaten. Op deze manier is de werking van de plugins gegarandeerd en weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Kosten voor updates

Voor MMProjects klanten

Prijs: € 80,- per jaar
Back-ups: Ja
WordPress core updates: Ja
Thema updates: Ja
Plug-in updates: Ja

Website/hosting in eigen beheer

Prijs: op aanvraag
Back-ups: Eigen beheer
WordPress core updates: Ja
Thema updates: Ja*
Plug-in updates: Ja*

* Licenties dienen aanwezig te zijn.

WordPress website updaten?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.