WordPress website laten optimaliseren

Optimaliseer je WordPress website

Omdat WordPress van zichzelf een redelijk uitgebreid systeem is vol met thema en plugin mogelijkheden, kan het weleens voorkomen dat de optimalisatie de wensen overlaat. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de website onnodig traag is. We helpen je graag met het optimaliseren! Neem contact op.

Optimaliseren van WordPress

Heb je een WordPress website die niet goed presteert? Laadt de website langzaam, krijg je veel foutmeldingen, of heb je last van andere problemen? Dan zijn onze WordPress optimalisatie diensten wellicht iets voor jou. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om de prestaties van jouw WordPress website te verbeteren.

Onze WordPress optimalisatie diensten omvatten een grondige analyse van jouw website om eventuele prestatieproblemen te identificeren. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op om de website te optimaliseren. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we de website code optimaliseren, de afbeeldingen comprimeren, de caching verbeteren en onnodige plugins verwijderen.

Daarnaast bieden we ook hosting service aan voor WordPress websites. Onze hosting service is geoptimaliseerd voor WordPress, wat betekent dat de website snel laadt en altijd beschikbaar is. Hierdoor verbetert niet alleen de prestatie van de website, maar ook de veiligheid en stabiliteit van de website.

Met onze WordPress optimalisatie diensten zorgen wij ervoor dat jouw website weer snel, stabiel en veilig is. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar ook de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines. Wij bieden oplossingen op maat, zodat jouw website weer snel en stabiel is en klaar voor de toekomst.

WordPress website laten optimaliseren

Gebruik van cache

Goed gebruik maken van cache kan je website aanzienlijk sneller maken. Het gebruik van een cache-plugin is in sommige gevallen aan te raden. Hoe je deze moet instellen hangt bijvoorbeeld af van de website en de bezoekers. Stel eerst vast wat het doel is van de website en de doelgroep. Een internationale website heeft andere optimalisatie nodig dan regionaal. Een internationale website moet worden geoptimaliseerd voor wereldwijde bezoekers en dat vergt andere instellingen.

Het optimaliseren van een website begint vaak al bij de webhosting. Wanneer de website goed staat ingesteld, beperk je de belasting van de website en de server. Dit zorgt ervoor dat de website stabiel en online blijft. Wij bieden webhosting aan die volledig wordt geoptimaliseerd voor WordPress. Bekijk de mogelijkheden.

Optimalisatie van de webhosting

We kijken je huidige webhosting na en indien mogelijk, voorzien wij deze van betere instellingen. Het kan voorkomen dat een webhoster bepaalde opties heeft uitgeschakeld en de webhosting niet geoptimaliseerd kan worden. Ook kunnen wij de webhosting overnemen en verhuizen naar onze eigen geoptimaliseerde webserver.

Gebruik maken van een CDN

Ontvang je bezoekers vanuit de hele wereld? Dan kan een CDN interessant zijn voor je website. Een CDN staat voor Content Delivery Network en dit zorgt ervoor dat de bestanden van je website zo dicht mogelijk bij de bezoeker worden opgehaald. Benieuwd of dit interessant is voor je website? Neem dan contact met ons op.

Bestaande website optimaliseren

Als je website al wat langer online staat, kan deze in verloop van tijd langzamer worden. Wij kunnen alles binnen de bestaande website nakijken, zoals de afbeeldingen, geactiveerde plugins en het thema. Hierna helpen we je met het verbeteren van de eerder genoemde onderdelen, zodat je website weer de juiste snelheid behaald.

Gebruik en afstellen van cache-plugin

Heeft je website een cache plugin nodig, en zo ja, welke? Dit hangt vaak af van van de wensen en van het gebruikte thema. Wij kunnen je hierin adviseren en de cache-plugin voor optimaal gebruik afstellen op je website. Wil je een snellere website? Wij adviseren je graag!

Ook je WordPress website optimaliseren?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.