Over ons

MMProjects is een webdesign bureau uit Borculo. Sinds 2012 helpen we ondernemers met het realiseren, onderhouden en verbeteren van websites en alles wat er mee te maken heeft.

Wij bouwen niet zomaar websites, maar websites die aansluiten bij een onderneming. Ons doel is het verbeteren van de vindbaarheid van bedrijven op het internet en het verbeteren van de ‘look and feel‘ van de website. Onze slogan is dan ook niet-voor-niets: ‘Uw website beter gevonden’.

Ben je benieuwd wat MMProjects voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of stuur direct een e-mail naar info@mmprojects.nl.

Neem contact op

Onze klanten:

Onze klanten bestaan niet uit één branche of segment. De producten en diensten die onze klanten leveren verschillen enorm. Hierdoor zijn we continu in ontwikkeling en blijven we scherp. Op de pagina onze klanten vind je een overzicht van de bedrijven voor wie wij werken.

We werken onder andere voor:

Autobedrijf Nico Bruggink
Haus Berwang
Auto Berkelland
Alphenberg Leather
Bekijk onze klanten

Waarom MMProjects?

We kunnen natuurlijk wel vertellen dat we goed zijn, maar we vinden het belangrijker dat anderen dat doen. Dit waarderen en vertellen onze klanten:

  • Afspraak is afspraak, heldere communicatie
  • Geen 9-17 uur service, we staan voor u klaar
  • Snelle, maar goede service
  • Kennis over webdesign, techniek en vindbaarheid
  • Eerlijke antwoorden op vragen over websites
Bekijk de klantreacties

Het team:

Ons team bestaat uit 2 personen met veel kennis over websites. De één gespecialiseerd in design, de ander in development. Zo vullen we elkaar perfect aan en bouwen we websites die precies aansluiten bij je onderneming.

Maikel Klein Severt

Webdesigner

Altijd bezig met het verbeteren van websites. In zowel de look-and-feel als de vindbaarheid.

Maurice van Dijk

Web Development

Zonder techniek geen website. De achterkant van de website is mijn terrein.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen