Project omschrijving

Nieuwe website voor Ultimate Adventures

Ultimate Adventures zijn experts in het organiseren van activiteiten. Om de activiteiten te promoten, is er door ons een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd.

De activiteiten zijn verdeeld in diverse categorieën: losse activiteiten, sportevenementen en groepsarrangementen. Zo kan de geïnteresseerde bezoeker snel en eenvoudig een keuze maken, zodat ze de activiteit vinden die zij zoeken.

Elke activiteit heeft een eigen pagina met informatie, foto’s en de prijzen. Met een eenvoudig knop kan een activiteit online worden gereserveerd.

Over Ultimate Adventures

Al ruim 30 jaar is Ultimate Adventures gespecialiseerd in het organiseren van activiteiten in heel Nederland. Van steppen met 2 personen tot grote sportevenementen tot wel 3000 deelnemers.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

Henk Hoek – Ultimate Adventures

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.