Verkeersschool Wienholts

Al een geruime tijd geleden namen wij de webhosting over van Verkeersschool Wienholts uit Wehl. Nadat Wienholts in het najaar van 2018 een andere rijschool uit Gendringen had overgenomen, was dit een mooi moment om ook de website te vernieuwen.

Verkeersschool Wienholts
Verkeersschool Wienholts

Focus op jongeren

Het resultaat is een moderne website met veel beeld en elementen die aantrekkelijk zijn voor jongeren, de doelgroep van de verkeersschool. Grote teksten, pakkende titels en opvallende blokken hebben de overhand op de website. Op elke pagina staat een selectie van geslaagde leerlingen en ook de grote foto van de nieuwe type Audi A3 trekken al snel de aandacht.

Op de website kunnen bijna-startende leerlingen informatie vinden over het type rijbewijzen, de pakketten en informatie over theorie. Met een simpel formulier kunnen de potentiële leerlingen zich eenvoudig aanmelden. De aanmeldbutton staat dan ook op een opvallende plek op de website.

Over Verkeersschool Wienholts

Verkeersschool Wienholts heeft twee locaties, in Wehl en Gendringen. Wienholts biedt rijlessen voor auto, motor en aanhanger. Ook kunnen leerlingen theorielessen volgen bij de verkeersschool.

Bedrijfsnaam

Verkeersschool Wienholts

Gevestigd in

Wehl

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.