Restaurant ’t Vierspan

Voor cafetaria restaurant Het Vierspan uit Borculo hebben we in januari 2023 een nieuwe website gelanceerd. De website is gevuld met grote foto’s, alles over het bedrijf en de mogelijkheid om zelf een buffet samen te stellen via een makkelijke configurator.

Restaurant ’t Vierspan
Restaurant ’t Vierspan

Online buffetten bestellen

Het Vierspan richt zich op catering en het aanbieden van buffetten. Het bedrijf bezorgt alles op locatie en biedt een breed assortiment, van kleine hapjes tot complete bruiloften en van ontbijt tot barbecue buffet. Op de website kan je eenvoudig een buffet samenstellen via het offertesysteem, dat ook de voorbereiding voor de medewerkers duidelijk maakt.

Over Restaurant ’t Vierspan

Lunchroom/restaurant ’t Vierspan is sinds 1998 een begrip in de regio. Begonnen als cafetaria en uitgegroeid als een volwaardig restaurant, lunchroom, ijssalon en catering. Wat je gezelschap ook is, bij het vierspan ben je aan het juiste adres. Familiefeest, verjaardag, trouwerij: ook dat is bij ’t Vierspan geen probleem. Bekijk op de website alle mogelijkheden.

Bedrijfsnaam

Het Vierspan

Gevestigd in

“Persoonlijke wensen met zakelijke visie”

“MMProjects is een jong en dynamisch bedrijf, waar wij nu een aantal jaren mee samenwerken. Het persoonlijke contact en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat het contact prettig en strak verloopt. MMProjects houdt rekening met persoonlijke wensen maar combineert dit met hun eigen zakelijke visie. Kortom, voor webdesign moet je bij MMProjects zijn!”

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.