HomePortfolioNieuwe website voor ’t Vierspan

Nieuwe website voor ’t Vierspan

Voor restaurant het Vierspan uit Borculo hebben we twee websites gerealiseerd. De focus op de corporate website ligt op informatie over het restaurant, waarbij er een aparte website is gemaakt voor het bestellen van diverse soorten buffetten en catering.

Nieuwe website voor ’t Vierspan
Nieuwe website voor ’t Vierspan

Online buffetten bestellen

Onder de naam Catering Achterhoek richt restaurant het Vierspan zich op het aanbieden van catering en de verkoop van buffetten. Catering Achterhoek bezorgt de catering op locatie in de hele omgeving en biedt een ruim assortiment aan soorten catering en buffetten. Van kleine hapjes voor een verjaardag tot aan een compleet verzorgde bruiloft en van een ontbijt tot een uitgebreid barbecue buffet.

Op de website is een offertesysteem ingericht, waarbij de bezoeker eenvoudig een buffet kan samenstellen die past bij de wensen en budget. Ook zorgt het offerte systeem ervoor dat het klaarmaken van de catering duidelijk is voor de medewerkers van het Vierspan.

Over Restaurant ’t Vierspan

Lunchroom/restaurant ’t Vierspan is sinds 1998 een begrip in de regio. Begonnen als cafetaria en uitgegroeid als een volwaardig restaurant, lunchroom, ijssalon en catering. Wat je gezelschap ook is, bij het vierspan ben je aan het juiste adres. Familiefeest, verjaardag, trouwerij: ook dat is bij ’t Vierspan geen probleem. Bekijk op de website alle mogelijkheden.

Wat hebben wij gedaan?

Website laten maken
WordPress website
Website beheer

Bedrijfsnaam

Het Vierspan

Gevestigd in

Borculo

Bezoek website

“Persoonlijke wensen met zakelijke visie”

“MMProjects is een jong en dynamisch bedrijf, waar wij nu een aantal jaren mee samenwerken. Het persoonlijke contact en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat het contact prettig en strak verloopt. MMProjects houdt rekening met persoonlijke wensen maar combineert dit met hun eigen zakelijke visie. Kortom, voor webdesign moet je bij MMProjects zijn!”

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.
Contact opnemen
Offerte aanvragen