Schildersbedrijf Kettering

Na de verhuizing van Schildersbedrijf Kettering naar een bedrijfspand in Neede, was de website aan de beurt voor verandering. Kettering vroeg ons een nieuwe website te bouwen, die eenvoudig aan te passen is en volledig responsive voor mobiel en tablet.

Schildersbedrijf Kettering
Schildersbedrijf Kettering

Overzichtelijk en duidelijk

Het resultaat is een moderne website met heldere kleuren en veel informatie over de diensten van het schildersbedrijf. Daarnaast is er een apart website gerealiseerd voor de behangspecialisten van Schildersbedrijf Kettering. De websites lopen vloeiend in elkaar over, zonder dat de bezoeker hier last van heeft.

Over Schildersbedrijf Kettering

Martijn Kettering, tegenwoordig Schildersbedrijf Kettering, is een bekende naam in Neede (Berkelland). Martijn schildert al ruim 10 jaar aan de weg, is helemaal van deze tijd. Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan binnen verschillende bedrijven, in verschillende functies, was een eigen onderneming de logische volgende stap.

Bedrijfsnaam

Schildersbedrijf Kettering

Gevestigd in

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.