Nieuw Formerum

Beter vindbaar, zelf te beheren, online boeken en goed leesbaar op mobiel. Dat was de vraag van Camping Nieuw Formerum aan ons bij de ontwikkeling van de nieuwe website. Vanaf de schets is er rekening gehouden met de vindbaarheid door vanaf de start rekening te houden met de juiste structuur.

Nieuw Formerum

Online reserveren

Op een overzichtelijke en informatieve website kunnen bezoekers alle informatie vinden over de camping die zij zoeken. Tevens kunnen zij direct online hun plaats reserveren op de camping. Het boeking systeem is verdeeld in seizoenen en accommodatie, zoals een tent, caravan en camper. De bezoeker ziet direct een overzicht van de prijs die ze moeten betalen, waardoor er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Over Nieuw Formerum

Zin om ’s ochtends wakker te worden met het geluid van de zee, de geur van verse koffie, het gezang van de vogels? Kamperen op Nieuw Formerum is ontspanning, de boel de boel te laten en genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft.

Bedrijfsnaam

Nieuw Formerum

Gevestigd in

Terschelling

“Proberen altijd te helpen”

Wij als camping Nieuw Formerum zijn heel tevreden hoe Maikel en Maurice ons als klant hebben behandeld. Ze zijn snel, accuraat en doen hun best om een goede website neer te zetten. De lijntjes zijn kort wat erg prettig werkt. Je wordt als klant gezien en gehoord. En ook al kunnen zij het niet gelijk voor je oplossen, ze zoeken naar andere wegen om je te helpen.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.