Nieuwe website voor Masafotografie

Voor Masafotografie hebben we twee WordPress websites gerealiseerd. Van informatie tot het online bekijken van workshops.

Nieuwe website voor Masafotografie
Nieuwe website voor Masafotografie

Online workshops

De wens van Masafotografie is omgezet tot een rustige website, met zachte kleuren en veel afbeeldingen. Masafotografie staat bekend om haar hoge kwaliteit fine art fotografie en door middel van een grote foto op de voorpagina krijgen de bezoekers direct een goede indruk van het eindresultaat die Masafotografie levert.

Op de website staat een overzicht van de services en workshops die Masafotografie aanbiedt. In een paar klikken is de bezoeker bij de informatie die zij zoeken. Ook kunnen de diensten en producten die Masafotografie aanbiedt, direct worden geboekt via de webshop.

Over Masafotografie

Masafotografie staat bekend om haar hoge kwaliteit fine art fotografie en haar uitgebreide service. Wanneer je bij Masafotografie investeert, weet je zeker dat je belangrijkste herinneringen tijdloos vastgelegd worden en een leven lang mee gaan.

Bedrijfsnaam

Masafotografie

Gevestigd in

Rhenoy

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.