HomePortfolioNieuwe website voor Kwekerij Heutinck

Nieuwe website voor Kwekerij Heutinck

Voor de snel groeiende Kwekerij Heutinck hebben we een passende website die meegroeit met het bedrijf. De website is meertalig, bevat interessante informatie over de kwekerij en openstaande vacatures worden getoond op de website.

Nieuwe website voor Kwekerij Heutinck
Nieuwe website voor Kwekerij Heutinck

Over Kwekerij Heutinck

Sinds 1986 kweekt Heutinck vaste planten. Zij onderscheiden ons door een zeer ruim assortiment met ruim 6000 verschillende soorten vaste planten, die ze leveren aan handelskwekerijen, webshops en groencentra in het binnen- en buitenland. Heutinck is een van de grotere vaste plantenkwekerijen van Nederland met ± 7 miljoen planten in 2019.

Wat hebben wij gedaan?

Website laten maken
WordPress website
Website beheer

Bedrijfsnaam

Kwekerij Heutinck

Gevestigd in

Borculo

Bezoek website

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

“MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!”

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.
Contact opnemen
Offerte aanvragen