Eggink Administratie

Eggink administratie & belastingadviseurs biedt diensten aan op het gebied van administratie, belasting en fiscaal advies. Op de website worden de diensten weergegeven met informatie over de dienst en een eenvoudige manier om contact op te nemen. De website is gerealiseerd met WordPress en is volledig responsive voor mobiel en tablets.

Eggink Administratie
Eggink Administratie

Persoonlijke contact en klantgericht

Bij Eggink Administratie staat persoonlijk contact centraal. Per dienst kunnen (potentiele) klanten contact opnemen met de medewerkers die gaan over deze expertise. Een koppeling zorgt altijd voor het laatste fiscale nieuws. Ook is er een koppeling gemaakt naar het Online samenwerken, waarbij klanten documenten kunnen delen en vragen kunnen stellen.

Over Eggink Administratie

Bij Eggink administratie- en belastingadviseurs, met een hoofdvestiging in Eibergen en een nevenvestiging in Borculo, kunt u terecht voor alle zaken omtrent administratieve dienstverlening en belastingadviezen.

Bedrijfsnaam

Eggink administratie

Gevestigd in

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.