CreativeMusic productions

Tijdens de lancering van de nieuwe huisstijl van CreativeMusic productions werd ook de website onder handen genomen.

CreativeMusic productions
CreativeMusic productions

Tickets en events

Voor CreativeMusic productions is een website gerealiseerd, waarbij de focus ligt op het aanbieden van evenementen. Naast informatie over het bedrijf zelf kunnen bezoekers tickets kopen voor aankomende evenementen. Per evenement is een pagina opgezet met informatie en de koppeling met een ticketsysteem.

Over CreativeMusic productions

CreativeMusic productions is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met licht- en geluidtechniek. Van het ontwerpen van een lichtshow tot het verhuren van apparatuur en van belichting voor het theater tot het aanlichten van panden. CreativeMusic productions biedt daarnaast ondersteuning in licht, geluid en projecten. De slogan is niet voor niets: voor ieder event, een lichtgevende oplossing.

Bedrijfsnaam

CreativeMusic productions

Gevestigd in

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

“MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!”

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.