Alphenberg

De website van Alphenberg Leather is in samenwerking met Nijstad en Beumkes ontworpen en gerealiseerd. Sfeervolle beelden, donkere kleuren met een chique uitstraling maken de website van Alphenberg een luxe product.

Alphenberg
Alphenberg

Meertalige website

Alphenberg heeft kantoren in 10 landen en verkoopt hun producten in tientallen winkels door heel Europa. Daardoor is de website momenteel 3-talig: Engels, Nederlands en Duits. De website is zo opgezet dat hier binnenkort meerdere talen aan kunnen worden toegevoegd.

Webshop voor stalen

Alphenberg maakt maatwerk leren vloeren, wanden, trappen, keukens en nog veel meer. Op de webshop – die door Alphenberg de library wordt genoemd – kunnen klanten kiezen uit meer dan 150 verschillende soorten stalen, die eenvoudig kunnen worden besteld. Door middel van een overzichtelijk filtersysteem kan de bezoeker de staal vinden die precies bij hun wensen past. Bekijk hier de webshop.

Over Alphenberg

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Ze houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Alphenberg wil de wereld inspireren en adviseren om het leer in zoveel mogelijk manieren in het dagelijks leven toe te passen.

Bedrijfsnaam

Alphenberg

Gevestigd in

Waalwijk

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.