Werken-bij website laten maken

Een website-bij website is een krachtige manier om talent aan te trekken en je bedrijf online te optimaliseren voor het vinden van geschikt personeel. MMProjects is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op-maat-gemaakte vacature-website.

Wat is een werken-bij website?

Jouw bedrijf verdient een sterke online aanwezigheid die meer doet dan alleen vacatures laten zien. Het moet ook laten zien hoe het echt is om bij jouw bedrijf te werken. Daarom maken wij speciale ‘Werken-bij’ websites die niet alleen mooi zijn, maar ook precies laten zien wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Deze websites laten niet alleen de banen zien die je aanbiedt, maar ook wat jouw bedrijf uniek maakt. Zo krijgen mensen die een baan zoeken een goed beeld van hoe het is om bij jou en je bedrijf te werken.

Werken-bij website laten maken

Verschillen werken-bij en corperate website

Een werken-bij website is een speciale website die zich richt op het aantrekken van medewerkers en potentieel talent. Het is voor toekomstige medewerkers een van de eerste indrukken van je bedrijf. Een werken-bij website is een website met onder andere vacatures en uitgelichte verhalen van collega’s. Ondertussen blijft de focus voor je corperate website voor het werven van nieuwe klanten en het uitlichten van je diensten en projecten.

Werken-bij website

 • Focus op vacatures
 • Verhalen over collega’s

 • Gericht op werven medewerkers
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Corperate website

 • Focus op nieuwe klanten
 • Verhalen over afgeronde projecten/diensten
 • Gericht op informatie over het bedrijf

 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Een unieke presentatie

Jouw bedrijf verdient een online aanwezigheid die niet alleen vacatures weergeeft, maar ook de essentie van de bedrijfscultuur vastlegt. Onze op maat gemaakte vacature websites bieden een visueel aantrekkelijk platform dat de professionele uitstraling van jouw organisatie weerspiegelt, maar dan gericht op het werven van nieuwe medewerkers.

Gericht op jouw doelgroep

Bij MMProjects begrijpen we dat een effectieve vacature website specifiek moet zijn voor jouw doelgroep. Onze ontwerpen richten zich op het benadrukken van jouw vacatures op een manier die de aandacht trekt en sollicitanten aanspoort om verder te verkennen.

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Of het nu op een desktop, tablet of mobiel is, jouw vacature website moet moeiteloos toegankelijk zijn. Wij garanderen een gebruiksvriendelijk en responsive design, zodat potentiële kandidaten eenvoudig door de beschikbare posities kunnen navigeren, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Neem de eerste stap naar talent aantrekken

Klaar om de volgende stap te zetten in het aantrekken van talent? MMProjects staat voor je klaar om een vacature website te creëren die niet alleen vacatures presenteert, maar ook de unieke waarde van jouw bedrijf benadrukt. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen opvallen.

Voordelen van een aparte website voor vacatures

Het hebben van een aparte vacature website biedt aanzienlijke voordelen. Het stelt je in staat om potentiële kandidaten direct naar de kern van jouw bedrijf te leiden, zonder de afleiding van andere informatie op een algemene bedrijfswebsite. Een specifieke vacature website verbetert niet alleen de zoekervaring voor sollicitanten, maar het versterkt ook jouw werkgeversmerk door de focus te leggen op de unieke kansen en cultuur die jouw organisatie te bieden heeft.

Vacature website laten maken

Start nu met jouw werken-bij website

Start vandaag nog met een eigen Werken-bij website en vind het personeel die bij jouw bedrijf past. De websites worden naadloos in de juiste huisstijl gerealiseerd, maar met de focus op nieuwe medewerkers. Meer weten? Neem contact op.

 • Open source, dus continue verbeteringen
 • Flexibel, alles is mogelijk
 • Vriendelijk voor zoekmachines, waaronder Google
 • Makkelijk zelf te beheren

Ook een Werken-bij website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.