Website, beheren, bijwerken en actueel houden van content

Het beheren en onderhouden van een website kan lastig zijn. Tijdgebrek is een veel voorkomend probleem voor ondernemers voor het niet bijwerken van een website. Wij helpen je graag met het beheren en onderhouden van de website, zodat deze up-to-date blijft. Naast het bijhouden van content, verzorgen we ook de updates.

Neem contact op

Website beheren en onderhouden

Het updaten van je website is belangrijk om de doelgroep de juiste content te laten zien. Maar ook voor de zoekmachines, want deze hechten namelijk waarde aan een website die up-to-date is. Naast bijwerken van content, zorgen we ervoor dat je website regelmatig een update krijgt, zodat hackers geen misbruik kunnen maken van verouderde plugins of codes. Lees meer over up-to-date houden.

Website, beheren, bijwerken en actueel houden van content

Zorg voor actuele content

Wij verzorgen het beheer en onderhoud voor je website, zodat je hier niet aan hoeft te denken. Denk aan het bijwerken van teksten en afbeeldingen, maar ook het bijwerken van updates. Het is belangrijk dat je doelgroep de juiste, maar vooral actuele informatie te zien krijgt. Wij denken mee en zorgen dat de website up-to-date blijft. Hulp nodig bij het bijwerken van je website? Neem dan contact met ons op.

Zelf beheren met WordPress of laten beheren

Als je liever je eigen website beheert, is dat geen probleem. Alle websites die wij realiseren, worden gebouwd met WordPress. Dit systeem bied je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier je eigen website te beheren. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos en toch is het zeer gebruiksvriendelijk. Meer weten over WordPress? Klik hier.

Laat je jouw website liever door ons beheren? Uiteraard helpen we je graag. We zorgen voor het bijwerken van content, zoals teksten en afbeeldingen, zodat je website actueel blijft. Ook bieden we ondersteuning bij het updaten van WordPress en de plug-ins van je website, zodat hackers buiten de deur blijven!

Neem contact op

Dit doen we:

  • Content actueel houden
  • Gebruik WordPress

  • Updaten plugins / thema

  • Toevoegen content

Afspraak inplannen? Stuur een e-mail naar info@mmprojects.nl of bel 0651995096

Contact opnemen

Je website up-to-date houden? We helpen graag.

Neem contact op

Dit doen we nog meer:

Bijwerken content

Actuele content is belangrijk voor je website. Ook Google hecht waarde aan een actuele website. Laat je door ons de content bijwerken? Mail ons met de wijzigingen en we passen het aan. Lekker makkelijk.

Toevoegen content

Heb je al een website, maar wil je een extra pagina of bericht laten toevoegen? Geen probleem. Ook bij het toevoegen van Google Analytics, foto’s of andere plugins helpen we graag.

Webhosting

Ook niet onbelangrijk, een betrouwbare webhosting. We leveren al webhosting vanaf 22 euro per jaar! Meer weten over onze webhosting? Kijk dan op www.elkdomein.nl voor meer informatie.

Hulp nodig?

Wil je het bijwerken van de content door ons laten doen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je website actueel en up-to-date blijft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hulp nodig bij het beheer van je website?

Send this to a friend

Neem contact op