Shoprooster.nl – Winkelen op afspraak

Shoprooster.nl – Winkelen op afspraak!

Nadat premier Mark Rutte op 23 februari 2021, het ‘winkelen op afspraak’ aankondigde kwamen we vrijwel direct op het idee dat er een oplossing moest komen. In samenwerking met Home of Happy Brands ontwikkelden wij in een paar avonden een online reserveringssysteem waarmee klanten hun shopmoment kunnen inplannen.

De opzet van Shoprooster is vooral het zo laagdrempelig en goedkoop aanbieden van een oplossing voor de winkeliers die het toch al moeilijk hadden. Op die manier was een grotere inverstering voor de winkelier niet nodig en konden ze al snel de deuren heropenen waarbij ze toch rekening hielden met de op dat moment geldende wet- en regelgeving. Vooral dat laatste was natuurlijk een uitdaging, zo is gedurende het gebruik van shoprooster meerdere malen het aantal bezoekers per winkel verhoogd, iets wat dus ook weer doorgezet moest worden in Shoprooster.

Shoprooster.nl – Winkelen op afspraak

Los van bovenstaande uitdagingen kwamen we ook voor een technische uitdaging te staan, we hadden namelijk niet verwacht dat Shoprooster zo uit de hand zou lopen. Al snel moest er worden opgeschaald in de server(s) waar Shoprooster op draaide om te kunnen voorzien in de vraag naar shopmomenten.

Onder de aangesloten winkels bevonden zich o.a.: Schuurman Schoenen, Sooco en Loods 5. Arjan Schuurman van Schuurman Schoenen was zeer te spreken over Shoprooster en bevestigde de positieve geluiden die wij van andere ondernemers hoorde in een stuk in de Tubantia.

Wat feitjes op een rij:

166.855 Gemaakte afspraken
250.000+ Bezoekers
137 Aangesloten winkels
84 Plaatsen actief

Ook interessant voor jou:

  • Versnel jouw WordPress website met WP Rocket!

  • Waarom is het onderhouden van een WordPress website belangrijk?

  • 5 redenen om een webshop naast je fysieke winkel te hebben

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.