Zet je Facebook-profiel om naar bedrijfspagina

Home - Blog - Zet je Facebook-profiel om naar bedrijfspagina

Zet je Facebook-profiel om naar bedrijfspagina

30 augustus 2016 – Categorie: Tips & Tricks

Op Facebook zijn veel bedrijven te vinden die hun doelgroep willen bereiken of vergroten via social media. Met het juiste reclamemiddel, als een foto, video of bericht, kun je een groot bereik opbouwen waarmee bedrijven extra bezoekers of inkomsten mee kunnen genereren.

Bedrijven kunnen op Facebook een pagina aanmaken, waarmee ze ‘vind-ik-leuks’ kunnen opbouwen. Hoe meer vind-ik-leuks, hoe meer mensen ze dus kunnen bereiken met deze pagina.

Profiel
Persoon
Vrienden
Maximaal 5000 vrienden
Adverteren niet mogelijk
Toestemming nodig tot volgen (vriendschapsverzoek)

Pagina
Bedrijf of organisatie
Vind-ik-leuks
Geen maximum
Adverteren mogelijk
Geen toestemming nodig tot volgen

och maken veel bedrijven geen gebruik van zo’n pagina, maar van een profiel. Een profiel gaat uit naam van een persoon en heeft geen vind-ik-leuks, maar een aantal vrienden die toestemming moeten vragen om het bedrijf te kunnen volgen door middel van een vriendschapsverzoek. Alleen daarom al is het handig om gebruik te maken van een pagina. De belangrijkste reden? Het is tegen de regels om als bedrijf zijnde een profiel te gebruiken.

Er is ook goed nieuws! Facebook biedt namelijk de mogelijkheid een profiel om te zetten naar een pagina. De vrienden worden vind-ik-leuks en alle foto’s, video’s en berichten blijven bestaan. Een handige tool die handig kan zijn voor je bedrijf wanneer je gebruik maakt van een profiel.

Zet het profiel om naar pagina via: https://www.facebook.com/pages/create/migrate.

Heeft u hulp nodig bij het omzetten van profiel naar een pagina? Wij helpen u graag! Neem contact op via info@mmprojects.nl.

Hoe kunnen wij u helpen?

Send this to a friend

Neem contact op