Voorbeelden van ons werk

MMProjects houdt zich bezig met het maken van websites voor ondernemers en particulieren. Naast het ontwikkelen, bieden we ondersteuning met social media, website onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder vind je een selectie van de door ons opgeleverde werken. Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Vakantie Boerderijen

Voor Achterhoek Vakantieboerderijen is er een responsive WordPress website gerealiseerd met alle informatie over de accommodatie. Zo kun je de vakantieboerderij direct boeken, zijn er foto’s te vinden en is er informatie over de omgeving.

Lees meer

GPM Medical

MMProjects heeft voor GPM Medical een responsive WordPress website gerealiseerd, waarbij ziekenhuizen, laboratoria en andere medische instellingen eenvoudig de producten kunnen bekijken en contact kunnen opnemen met GPM Medical.

Lees meer

Auto Berkelland

Voor Auto Berkelland hebben wij een website gecreëerd, waarbij de persoonlijke relatie van het bedrijf met de klant centraal staat. Het resultaat is een responsive WordPress website, waarbij er snel contact kan worden gemaakt met Auto Berkelland.

Lees meer

v.v. DEO

De responsive WordPress website van DEO is een echte voetbal website. Alle informatie die je wilt vinden over de club is er te vinden!

Lees meer

Rijschool Rob en Nel

Begin 2014 realiseerden we al een website voor rijschool Rob en Nel. Eind 2016 was het tijd voor een nieuwe. De nieuwe website is gebouwd met WordPress en volledig responsive. De website is overzichtelijk en informatief, waarbij het persoonlijk contact en individueel rijlessen centraal staan.

Lees meer

GPM B.V.

Deze diensten van GPM staan dan ook centraal op de door ons ontwikkelde website, waarbij direct een keuze kan worden gemaakt tussen deze vakgebieden. Ook zijn de opgeleverde projecten van GPM te bekijken op de website.

Lees meer

Autobedrijf Bruggink

Autobedrijf Nico Bruggink is in 1958 opgericht en verkoopt sinds 1987 auto’s van het merk Mazda. Met de realisatie van de website is goed gekeken naar de beleving van Mazda, zodat het vertrouwen uitstraalt. Er kan eenvoudig een afspraak worden gemaakt en occasions worden bekeken.

Lees meer

Catering Achterhoek

Voor het Vierspan uit Borculo hebben wij een nieuwe website gerealiseerd voor diverse soorten catering in de Achterhoek: catering-achterhoek.nl. De website is voorzien van een offerte systeem, waarbij de bezoeker na het invullen van alle wensen direct weet wat de prijs is.

Lees meer
Neem contact op