Voorbeelden van ons werk

MMProjects houdt zich bezig met het maken van websites voor ondernemers en particulieren. Naast het ontwikkelen, bieden we ondersteuning met social media, website onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder vind je een selectie van de door ons opgeleverde werken. Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Erbo Metselwerken

Erbo Metselwerken is een hard groeiend bedrijf en de website stond al een tijdje stil. Daar moest verandering in komen met een nieuwe responsive website.

Lees meer

José Hummelink Uitvaartzorg

De oude website van José Hummelink Uitvaartzorg was nodig aan vervanging toe. In samenwerking met Tjielp Communicatie werd er een plan opgezet en omgesmolten tot een nieuwe, responsive WordPress website.

Lees meer

AA-Chalets

De door ons gerealiseerde website is responsive en werkt met het CMS WordPress. De informatieve website geeft een duidelijk beeld van de chalets met informatie en foto’s.

Lees meer

Petiet-VVK

De oude website van Petiet-VVK was al bijna 10 jaar oud en daarom dringend aan verandering toe. Naast een nieuwe uitstraling is ook de vindbaarheid van de website verbeterend door middel van zoekmachine optimalisatie.

Lees meer

Niels Hoftijzer Schilderwerken

De website bevat informatie over de diensten van het schildersbedrijf en laat ook verschillende voorbeelden zien van afgeronde projecten. Via de website kunnen geïnteresseerden eenvoudig en simpel contact opnemen met Niels Hoftijzer.

Lees meer

MB Ondersteuning

Voor MB Ondersteuning hebben wij een nieuwe responsive WordPress website gerealiseerd. De oude website was al enkele jaren oud en behaalde niet het gewenste resultaat in zoekmachines.

Lees meer

OverMadrid.nl

MMProjects heeft een website gerealiseerd, waarbij al deze bezienswaardigheden en locaties overzichtelijk en eenvoudig te vinden zijn. OverMadrid omvat de leukste bezienswaardigheden en tips voor een stedentrip.

Lees meer

Placke GmbH

In samenwerking met Nijstad & Beumkes hebben we een website gerealiseerd voor het Duitse bedrijf Placke.

Lees meer
Neem contact op