Voorbeelden van ons werk

MMProjects houdt zich bezig met het maken van websites voor ondernemers en particulieren. Naast het ontwikkelen, bieden we ondersteuning met social media, website onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder vind je een selectie van de door ons opgeleverde werken. Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Nieuw Formerum

Voor camping Nieuw Formerum op Terschelling hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. Naast een modern, overzichtelijk ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig online een plek op de camping reserveren.

Haus Berwang

Voor vakantiewoning Haus Berwang in Tirol hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. De site is gebouwd met WordPress en volledig responsive voor mobiel en tablet. De site is meertalig gebouwd en bevat een boeking-systeem om het reserveren zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ten Elsen

Een nieuwe website, makkelijk aanpasbaar en responsive voor mobiel en tablet was de wens van Johan ten Elsen. Het resultaat is een overzichtelijke WordPress website met alle relevante informatie over de kwekerij, het assortiment en een handige pagina voor tips en adviezen.

Schildersbedrijf Kettering

Na de verhuizing van Schildersbedrijf Kettering naar een bedrijfspand in Neede, was de website aan de beurt voor verandering. Kettering vroeg ons een nieuwe website te bouwen, die eenvoudig aan te passen is en volledig responsive voor mobiel en tablet.

Energie Effectief

Gebouwd met WordPress en geschikt voor elk apparaat met responsive webdesign. Alles over het bedrijf is te vinden op de website: merken, producten, de artiesten en natuurlijk informatie.

Psycholoog Gerdien Tenkink

Onlangs hebben we een nieuwe website gerealiseerd voor Gerdien Tenkink, een psycholoog uit Winterswijk. De website is volledig responsive voor desktop, tablet en mobiel en is gebouwd met WordPress.

CreativeMusic productions

Gebouwd met WordPress en geschikt voor elk apparaat met responsive webdesign. Alles over het bedrijf is te vinden op de website: merken, producten, de artiesten en natuurlijk informatie.

Emausspektakel

Vanuit het Emausspektakel kwam de vraag om online het programma- uitslagen en standen te kunnen weergeven tijdens het evenement.

Restaurant ’t Vierspan

De oude website van ’t Vierspan uit Borculo was nodig aan vervanging toe. Het resultaat is een responsive WordPress website met donkere luxe kleuren die een chique uitstraling hebben.

Johan Schutte

De website van Johan Schutte was al enkele jaren oud en aan vervanging toe. Door gebruik te maken van veel beeld en natuurlijke kleuren, is het voor de bezoeker direct duidelijk om wat voor een soort bedrijf het gaat.

Brandweermuseum Borculo

Voor het Brandweermuseum in Borculo hebben wij een nieuwe website gerealiseerd die helemaal past bij deze tijd. De website is responsive en kan dus overal en op elk apparaat worden bezocht.

Erbo Metselwerken

Erbo Metselwerken is een hard groeiend bedrijf en de website stond al een tijdje stil. Daar moest verandering in komen met een nieuwe responsive website.

José Hummelink Uitvaartzorg

De oude website van José Hummelink Uitvaartzorg was nodig aan vervanging toe. In samenwerking met Tjielp Communicatie werd er een plan opgezet en omgesmolten tot een nieuwe, responsive WordPress website.

AA-Chalets

De door ons gerealiseerde website is responsive en werkt met het CMS WordPress. De informatieve website geeft een duidelijk beeld van de chalets met informatie en foto’s.

Petiet-VVK

De oude website van Petiet-VVK was al bijna 10 jaar oud en daarom dringend aan verandering toe. Naast een nieuwe uitstraling is ook de vindbaarheid van de website verbeterend door middel van zoekmachine optimalisatie.

Niels Hoftijzer Schilderwerken

De website bevat informatie over de diensten van het schildersbedrijf en laat ook verschillende voorbeelden zien van afgeronde projecten. Via de website kunnen geïnteresseerden eenvoudig en simpel contact opnemen met Niels Hoftijzer.

MB Ondersteuning

Voor MB Ondersteuning hebben wij een nieuwe responsive WordPress website gerealiseerd. De oude website was al enkele jaren oud en behaalde niet het gewenste resultaat in zoekmachines.

OverMadrid.nl

MMProjects heeft een website gerealiseerd, waarbij al deze bezienswaardigheden en locaties overzichtelijk en eenvoudig te vinden zijn. OverMadrid omvat de leukste bezienswaardigheden en tips voor een stedentrip.

Placke GmbH

In samenwerking met Nijstad & Beumkes hebben we een website gerealiseerd voor het Duitse bedrijf Placke.

Vakantie Boerderijen

Voor Achterhoek Vakantieboerderijen is er een responsive WordPress website gerealiseerd met alle informatie over de accommodatie. Zo kun je de vakantieboerderij direct boeken, zijn er foto’s te vinden en is er informatie over de omgeving.

GPM Medical

MMProjects heeft voor GPM Medical een responsive WordPress website gerealiseerd, waarbij ziekenhuizen, laboratoria en andere medische instellingen eenvoudig de producten kunnen bekijken en contact kunnen opnemen met GPM Medical.

Autobedrijf Berkelland

Voor Autobedrijf Berkelland hebben wij een website gecreëerd, waarbij de persoonlijke relatie van het bedrijf met de klant centraal staat. Het resultaat is een responsive WordPress website, waarbij er snel contact kan worden gemaakt met Autobedrijf Berkelland.

v.v. DEO

De responsive WordPress website van DEO is een echte voetbal website. Alle informatie die je wilt vinden over de club is er te vinden!

Rijschool Rob en Nel

Begin 2014 realiseerden we al een website voor rijschool Rob en Nel. Eind 2016 was het tijd voor een nieuwe. De nieuwe website is gebouwd met WordPress en volledig responsive. De website is overzichtelijk en informatief, waarbij het persoonlijk contact en individueel rijlessen centraal staan.

GPM B.V.

Deze diensten van GPM staan dan ook centraal op de door ons ontwikkelde website, waarbij direct een keuze kan worden gemaakt tussen deze vakgebieden. Ook zijn de opgeleverde projecten van GPM te bekijken op de website.

Autobedrijf Bruggink

Autobedrijf Nico Bruggink is in 1958 opgericht en verkoopt sinds 1987 auto’s van het merk Mazda. Met de realisatie van de website is goed gekeken naar de beleving van Mazda, zodat het vertrouwen uitstraalt. Er kan eenvoudig een afspraak worden gemaakt en occasions worden bekeken.

Catering Achterhoek

Voor het Vierspan uit Borculo hebben wij een nieuwe website gerealiseerd voor diverse soorten catering in de Achterhoek: catering-achterhoek.nl. De website is voorzien van een offerte systeem, waarbij de bezoeker na het invullen van alle wensen direct weet wat de prijs is.

Oivier Julia

Voor kunstenaar Olivier Julia uit Amsterdam hebben we een nieuwe website gerealiseerd. Gebouwd met WordPress en volledig responsive voor mobiel en tablet. De website is een tentoonstelling van een greep uit zijn portfolio, die bestaat uit o.a. diverse kunstwerken, tekeningen en aquarellen.

Dirk Franssens

Voor kunstenaar Dirk Franssens hebben we in samenwerking met Nijstad en Beumkes een portfolio-website gerealiseerd. De vraag van de schilder was een plek om schilderijen en andere kunstwerken tentoon te stellen