Voorbeelden van ons werk

MMProjects houdt zich bezig met het maken van websites voor ondernemers en particulieren. Naast het ontwikkelen, bieden we ondersteuning met social media, website onderhoud en zoekmachine optimalisatie (SEO). Hieronder vind je een selectie van de door ons opgeleverde werken. Wat kunnen we voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Synagoge Lochem

In samenwerking met Nijstad & Beumkes hebben we recent de nieuwe website voor de Synagoge in Lochem gerealiseerd.

Lees meer

Optiklep

Vanwege de groei van Optiklep B.V. werd MMProjects gevraagd om de website te vernieuwen. De oude website was dan ook al gedateerd en hoognodig aan vervanging toe.

Lees meer

Winnerpins

Winnerpins is een nieuw bedrijf dat zich specialiseert in het maken van pins, medailles, coins en nog veel. Het bedrijf zit gevestigd in Hong Kong en richt zich vooral op de Europese markt.

Lees meer

Enzo Pellini

Voor een nieuw product dat in de schappen ligt van Karwei, leren wandtegels van Enzo Pellini, hebben we een nieuwe website gerealiseerd.

Lees meer

Dokado

Kledingwinkel Dokado uit Borculo vroeg ons een nieuwe website te ontwikkelen, aangezien de oude website al enkele jaren oud was. De wensen zijn vertaald in een responsive WordPress website die Dokado zelf kan beheren en updaten.

Lees meer

Alphenberg

Na al eerder wat kleine opdrachten voor Alphenberg te hebben uitgevoerd, vroegen zij ons een nieuwe website te realiseren. In samenwerking met Nijstad en Beumkes is het ontwerp tot stand gekomen: sfeervolle beelden en donkere kleuren met een chique uitstraling.

Lees meer

Nieuw Formerum

Voor camping Nieuw Formerum op Terschelling hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. Naast een modern, overzichtelijk ontwerp kunnen bezoekers eenvoudig online een plek op de camping reserveren.

Lees meer

Haus Berwang

Voor vakantiewoning Haus Berwang in Tirol hebben we recentelijk een nieuwe website gerealiseerd. De site is gebouwd met WordPress en volledig responsive voor mobiel en tablet. De site is meertalig gebouwd en bevat een boeking-systeem om het reserveren zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Lees meer

Ten Elsen

Een nieuwe website, makkelijk aanpasbaar en responsive voor mobiel en tablet was de wens van Johan ten Elsen. Het resultaat is een overzichtelijke WordPress website met alle relevante informatie over de kwekerij, het assortiment en een handige pagina voor tips en adviezen.

Lees meer
Neem contact op