Keurmerken en certificaten

Regelmatig testen en verbeteren we onze kennis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom bezitten wij diverse certificaten die ons helpen met het beter vindbaar maken van bedrijven (SEO), het beveiligen en onderhouden van websites, digitale marketing, Google Adwords en Google Analytics. Ook voldoen wij aan verschillende keurmerken. Bekijk alle certificaten en keurmerken hieronder:

Keurmerken Yoast

Yoast SEO

Yoast SEO is de marktleider in SEO voor WordPress. De plugin wordt door veel websites gebruikt. Door het behalen van dit certificaat tonen wij aan dat we de mogelijkheden van Yoast begrijpen en zo de positie in zoekmachines te kunnen verbeteren.

Keurmerken Comodo Secure

Comodo SSL

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Keurmerken Cleanbits

Cleanbits duurzaam internet

De stroom die het datacenter gebruikt waarop onze server draait, draait voor 100% op groene stroom. Deze stroom wordt opgewekt door zon, wind of water en is dus goed voor het milieu.

Keurmerken Google

Online Digitale Marketing

Met het behalen van het certificaat Online Digitale Marketing van Google tonen we aan dat we alle basis begrippen uit de marketingwereld beheersen en begrijpen.

Keurmerken MOZ

SEO Training

Er zijn veel mogelijkheden om een website beter vindbaar te maken. Met het behalen van de SEO Training van MOZ geven we aan de tips en tricks van zoekmachine optimalisatie goed te beheersen.

Keurmerken MOZ

Advanced SEO: Tactics and Strategy online

Door goed in te spelen op de wens van de bezoeker, kunnen we zoekmachine optimalisatie beter toepassen. Het certificaat Advanced SEO geeft aan dat we dit goed beheersen in de praktijk.

Keurmerken Google

Google Adwords

Adverteren binnen het Google netwerk, zoals de zoekmachine, gaat met Google Adwords. Het is een manier om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Met dit certificaat kunnen we Adwords beter begrijpen en toepassen in de praktijk.

Keurmerken Google

Google Analytics

Met Google Analytics kun je de bezoekersaantallen inzien en bestuderen hoe de bezoeker een website bekijkt. Met het behalen van het Google Analytics certificaat kunnen we goed inspelen op het gedrag van de bezoeker.

Keurmerken cPanel

cPanel & WHM Sales Professional

De cPanel is de achterkant van een website. Het bevat tientallen functies die handig kunnen zijn voor uw website. Met het behalen van dit certificaat begrijpen we de functies van cPanel nog beter en kunnen we dit beter toepassen in de praktijk.

Keurmerken Nederlandse geregistreerde Webdesigners

Nederlandse geregistreerde Webdesigners

Het NLGW logo staat voor webdesigners die leveren volgens duidelijke algemene voorwaarden, klantgericht zijn, professionele instelling hebben, technische kennis in huis hebben om een website te bouwen, goed kunnen adviseren en nog veel meer.

Hoe kunnen wij u helpen?

Gelieve dit veld leeg te laten.

Send this to friend

Neem contact op