Zoekmachine optimalisatie

De vindbaarheid op zoekmachines is een van de belangrijkste punten van een website: wordt de website niet gevonden, dan loopt u potentiële klanten mis. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) verbeteren we de website op structuur en content, zodat zoekmachines je website kunnen indexeren en de bezoekers je website kunnen vinden.

Neem contact op

Verbeteren van de vindbaarheid

De website is prachtig en de teksten zijn goed, maar is de website vindbaar? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) optimaliseren wij de content van je website voor zoekmachines, zoals Google. Aan de hand van de juiste content en structuur indexeert de zoekmachine de website op zoekwoorden. Vult een bezoeker een zoekwoord in die relevant is aan je bedrijf? Dan is de kans groot dat ze uitkomen bij jouw website! Laat je door ons een website maken, dan wordt deze standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook voor websites die niet door ons zijn gemaakt, kunnen wij de vindbaarheid verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie
Beter vindbaar worden op Google

Hogere positie in Google

Samen gaan we de zoekwoorden bepalen die relevant zijn voor je bedrijf. Aan de hand van deze zoekwoorden, zullen we met zoekmachine optimalisatie de content aanpassen. Gebeurt dit op de juiste manier, dan staat je website op een hoge positie in Google en hoger dan de concurrent. Google kijkt tegenwoordig niet alleen naar de content, maar ook naar de locatie van het bedrijf, interne structuur, snelheid en of een website responsive is. Ook deze punten zullen we samen met je doornemen en aanpassen, zodat je website een hogere positie behaald op de zoekmachines.

Content optimaliseren

Heb je al een website, maar wil je beter vindbaar worden? Wij helpen bedrijven graag met het verbeteren van de online vindbaarheid. We zorgen ervoor dat kopteksten en de content geoptimaliseerd worden voor zoekmachines, zodat je website goed gevonden wordt op Google.

Responsive en snelheid

Naast content hecht Google steeds meer waarde aan responsive webdesign en snelheid. Het is zelfs zo dat een responsive website voorrang krijgt op Google. Ook de snelheid van een website bepaald de positie op een zoekmachine. Goede webhosting is daarom belangrijk.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen