WordPress beveiliging

Ondanks dat WordPress al redelijk veilig is, kan het voorkomen dat je website wordt gehackt. Dit kan komen door het gebruik van een onveilig wachtwoord of fouten in de code. Als je denkt dat je website vast geen interessant doelwit is voor hackers, dan heb je het mis. Websites worden niet alleen gehackt voor klantgegevens, maar ook voor het verspreiden van spam. Je website wordt dan afzender van spam zonder dat je het doorhebt. Dit kan gevolgen hebben voor je zoekpositie op Google, maar ook kun je terecht komen op een zogenoemde zwarte lijst.

Neem contact op

WordPress hack voorkomen

De meeste websites worden gehackt, doordat ze gebruik maken van een te simpel wachtwoord. Wachtwoorden als; admin, wachtwoord123 of 123456 komen vaker voor dan je denkt. Het is daarom altijd verstandig om een moeilijk en uniek wachtwoord te gebruiken op je website. Los van het wachtwoord kun je een hacker het zo moeilijk mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat de hackers geen vrij spel krijgen.

Enkele tips:
  • Stel een maximaal aantal login-pogingen in
  • Verander de /wp-admin
  • Blokkeer sommige landen
WordPress beveiliging
WordPress hack voorkomen en updaten

Updaten van je website

Zoals genoemd kunnen hackers binnenkomen door een foutje in de code. Deze fouten kun je oplossen door het regelmatig updaten van je de onderdelen van je website, zoals WordPress, het thema en de plugins. Mochten er dan zogenoemde bugs in hebben gezeten, dan worden deze opgelost door de update. Het niet updaten van je website zorgt er dus voor dat je website onveiliger wordt en meer vatbaar is voor hackers.

We adviseren daarom altijd om de website up-to-date te houden. Mocht je hier niet telkens aan willen denken of ben je bang dat je het vergeet? Wij updaten graag voor je! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen