Responsive website, webdesign voor elk apparaat

Het automatisch laten aanpassen van de website naar formaat noemen we responsive webdesign. Een responsive website herkent het formaat van elk apparaat waarop het bekeken wordt. Hierdoor kan de gebruiker op elk moment en elk apparaat de website goed lezen. Bijna standaard zul je denken. Toch maken veel bedrijven nog geen gebruik van responsive webdesign. En daar helpen wij graag bij.

Neem contact op

Voordelen van een responsive website

Een responsive website zorgt ervoor dat de doelgroep op elk apparaat een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website te zien krijgt. Geen aparte website meer voor mobiel, zoals eerder, maar één website die zich automatisch aanpast! De website wordt hierdoor aantrekkelijker voor smartphone-gebruikers.

  • één website voor elk apparaat

  • past automatisch aan naar elk formaat

  • toegankelijk op mobiel, tablet en desktop

  • bonuspunten op zoekmachines

Responsive website
Responsive website

Responsive webdesign voor elk apparaat

Is je website nog geen responsive website? Nog een reden om direct over stappen is voor de vindbaarheid. Zoekmachines waaronder Google hechten steeds meer waarde aan een responsive website. Je website scoort bonuspunten en wordt dus beter gerankt. Daarnaast vragen wij geen extra kosten voor responsive webdesign. Elke website die wij realiseren is volledig responsive! We testen de websites op zowel een iPad, een iPhone en een Android apparaat, zodat we zeker zijn dat alles klopt.

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen