Onze diensten

MMProjects maakt websites die aansluiten bij je onderneming en doelgroep. Omdat elke bedrijf uniek is, is geen website hetzelfde. Een goede uitstraling is daarbij belangrijk. Wij realiseren de website die bij je onderneming past. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! Vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Webdesign bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je onderneming op internet. Het is daarom belangrijk dat de website er goed uitziet en gebruiksvriendelijk is. We realiseren websites die voldoen aan je wensen én aan de laatste technieken.

Lees verder
Neem contact op

Moeite met het bijhouden van je website? Dat is verleden tijd met WordPress. Alle websites die wij realiseren worden opgeleverd met dit handige systeem, zodat je zelf je website kunt beheren en bijwerken. Natuurlijk helpen we je graag een handje mocht je dit fijn vinden.

Lees verder
Neem contact op
Eenvoudig beheren met WordPress

Een responsive website zorgt ervoor dat de bezoeker op elk apparaat je website kan bekijken zonder problemen met leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Nog niet over op een responsive website? Lees dan verder waarom je direct moet overstappen!

Lees verder
Neem contact op

Moeite met het bijhouden je website? Wij nemen het beheer graag van je over. Wij verzorgen het beheer en het onderhoud voor je website, zoals het bijwerken van teksten en afbeeldingen, het toevoegen van berichten of pagina’s en het bijwerken van updates.

Lees verder
Neem contact op

Goede vindbaarheid op Google, dat wil natuurlijk iedereen. Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat zoekmachines je website goed kunnen indexeren en je bedrijf dus vindbaar is op het internet.

Lees verder
Neem contact op

Op zoek naar een goede webhoster? Voor onze klanten bieden we betrouwbare webhosting aan tegen een gereduceerd tarief. Onze webhosting is geoptimaliseerd voor WordPress en wordt 24/7 gemonitord.

Lees verder
Neem contact op

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen