Project omschrijving

Nieuwe website voor Webshop Ten Elsen

Al eerder realiseerden we de de website voor Boomkwekerij Ten Elsen uit Neede. In navolging hiervan hebben we recentelijk een nieuwe webshop gerealiseerd voor de verkoop van (fruit)bomen.

De webshop bevat honderden bomen van allerlei soorten en maten. Daarnaast worden er ook hulpmiddelen verkocht en worden er diensten aangeboden in de vorm van werkzaamheden. De webshop is gekoppeld aan Snelstart, waardoor de voorraad volledig wordt beheert via dit administratieprogramma. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard.

De webshop is volledig in de style van de eerder door ons gemaakte website, waardoor de bezoeker niet merkt dat ze wisselen tussen twee verschillende websites.

Over Webshop Ten Elsen

De Boomkwekerij Ten Elsen is voortgekomen uit de passie van zijn vader voor het kweken van fruitbomen, in het bijzonder de oude rassen. Deze soorten zijn resistent en hoeven niet bespoten te worden. U vindt die van oudsher terug in de kasteeltuinen en bij boeren erven.

Het resultaat in beeld

“Creatief en sterk in de communicatie.”

MMProjects heeft al onze websites gemaakt. De vertaling van wat je als opdrachtgever in je hoofd hebt naar hoe uiteindelijk je website er uit komt te zien hebben ze goed gedaan. Kortom creatief en sterk in de communicatie.

Johan Ten Elsen – Webshop Ten Elsen

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.