Project omschrijving

Nieuwe website voor Waterleerpad

Educatie en water. Op een leuke manier probeert het Waterleerpad scholieren kennis te laten maken met (lokale) wateren. Het is een educatieve samenwerkingsles tussen waterschappen, scholen en Ultimate Adventures, die het Waterleerpad organiseert.

Op de website kunnen scholen kennismaken met het Waterleerpad. Met de juiste informatie en eenvoudig contact kan de school zich aanmelden of meer informatie opvragen. Er zijn onder andere waterproeven te downloaden en er staan nieuwsberichten en tips.

Over Waterleerpad

Het Waterleerpad is een educatieve samenwerkingsles om nooit meer te vergeten! Door de samenwerking tussen waterschappen, scholen en Ultimate Adventures, is dit mooie programma ontstaan. Leerlingen maken in een gastcollege kennis met het waterschap en de rol die zij spelen in het behoudt van water.

Het resultaat in beeld

“Creatief en sterk in de communicatie.”

MMProjects heeft al onze websites gemaakt. De vertaling van wat je als opdrachtgever in je hoofd hebt naar hoe uiteindelijk je website er uit komt te zien hebben ze goed gedaan. Kortom creatief en sterk in de communicatie.

Henk Hoek – Waterleerpad

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.