Project omschrijving

Nieuwe website voor v.v. DEO

De responsive WordPress website van DEO is een echte voetbal website. Alle informatie die je wilt vinden over de club is er te vinden! Zo is het wedstrijdprogramma en zijn de uitslagen eenvoudig te bekijken en zijn alle teams aanwezig. Daarnaast ontbreekt de informatie over het bestuur niet, worden alle sponsoren vermeldt en houdt de club haar leden op de hoogte via nieuwsberichten.

Over v.v. DEO

v.v. DEO is de afkorting van voetbalvereniging Dijkhoek en Omstreken en heeft meer dan 500 leden. De club heeft 7 seniorenteams, waarvan 3 damesteams en hiernaast heeft het diverse jeugdteams. De thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Dijkhoek, net buiten Borculo. Het sportpark omvat 4 velden, waaronder het hoofdveld, een trainingsveld en een veld voor de F- en E pupillen.

Het resultaat in beeld

“Een mooi “een-tweetje” wat betreft de vruchtbare samenwerking!”

De internetcommissie van v.v. DEO heeft na het aanvragen van een gratis website check bij MMProjects, vorig jaar geruime tijd samen met Maurice en Maikel hard gewerkt aan een compleet nieuwe voetbalwebsite. In december 2015 is hij door onze webpartner MMProjects dan ook met trots online gezet.

De oude website bestond al een aantal jaar, en hoewel de internetcommissie van v.v. DEO met veel enthousiasme de website zeer actueel hield, vonden zij toch dat ook DEO online met de tijd mee moest gaan. De nieuwe “responsive” website past zich namelijk automatisch aan op de grootte van je beeldscherm. Daardoor is www.vvdeo.nl nu ook eenvoudig te gebruiken op mobiel en tablet.

In goed overleg met Maikel en Maurice en mede door hun ideeën zijn alle vertrouwde onderdelen van de oude website, zoals nieuws, uitslagen en programma’s weer terug te vinden. En met het nieuwe ontwerp is er een echte voetbalwebsite van gemaakt. Maurice en Maikel stonden tijdens de bouw van de nieuwe website open voor onze ideeën, namen de tijd en droegen zelf ook verbeterpunten aan.

Nu de site al een tijdje online is zijn Maurice en Maikel ook altijd zeer vlot en benaderbaar als er onderhoud of aanpassingen gedaan moeten worden. Kortom de internetcommissie is zeer trots op de nieuwe website en zeer content met de inzet van Maurice en Maikel van MMProjects. Onze dank is dan ook groot dat MMprojects shirt- en bordsponsor is geworden bij v.v. DEO.

Om in voetbaltermen te spreken een mooi “een-tweetje” wat betreft de vruchtbare samenwerking!

Internetcommissie – v.v. DEO

V.V. Deo

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.