Project omschrijving

Nieuwe website voor Theater Berkelland

Een nieuw seizoen, een nieuwe website. Het nieuwe theaterseizoen van Theater Berkelland is onlangs begonnen en dit was een mooi moment om de nieuwe website te lanceren.

Op de nieuwe website wordt de nadruk gelegd op het programma, zodat de bezoeker eenvoudig kaarten kan bestellen voor één van de voorstellingen in het theater. Zo worden drie voorstellingen op de voorpagina uitgelicht, zodat de bezoeker direct weet welke voorstellingen eraan zitten te komen.

Naast het programma kunnen bezoekers onder andere reserveren voor het theaterdiner en is er de nodige informatie te vinden over Theater Berkelland.

Over Theater Berkelland

Theater Berkelland (voorheen ’t Spieker) is een theater in Eibergen met een divers en gevarieerd programma van professionele en amateurvoorstellingen voor jong tot oud.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Theater Berkelland

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.