Project omschrijving

Nieuwe website voor Tenelsen

Een nieuwe website, makkelijk aanpasbaar en responsive voor mobiel en tablet was de wens van Johan ten Elsen. Het resultaat is een overzichtelijke WordPress website met alle relevante informatie over de kwekerij, het assortiment en een handige pagina voor tips en adviezen.

Over Tenelsen

De Boomkwekerij Ten Elsen is voortgekomen uit de passie van zijn vader voor het kweken van fruitbomen, in het bijzonder de oude rassen. Deze soorten zijn resistent en hoeven niet bespoten te worden. U vindt die van oudsher terug in de kasteeltuinen en bij boeren erven.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Tenelsen

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.