Project omschrijving

Nieuwe website voor Stichting Uitwaardig

Stichting UitWaardig helpt nabestaanden met het regelen van een uitvaart. Om deze mensen een plek te bieden waar zij de informatie kunnen lezen, hebben wij een website gerealiseerd.

Het ontwerp van de website is modern en overzichtelijk. Er is gekozen voor een rustig ontwerp, omdat de focus ligt op het informeren van de nabestaanden.

De website is gebouwd met WordPress, een Open Source CMS systeem waarmee de klant zelf de website kan beheren. Het technisch onderhoud en updates verzorgen wij. Daarnaast is de website voorzien van een responsive design, wat zorgt dat de website op elk apparaat – waaronder tablet en mobiel – goed te bekijken is.

Over Stichting Uitwaardig

Stichting UitWaardig helpt nabestaanden met het informeren en het begeleiden van een uitvaart. Ze bieden hulp voor mensen die zelf een uitvaart willen regelen, maar kunnen indien gewenst ook een uitvaartverzorger aanbieden die als vertrouwenspersoon optreed.

Het resultaat in beeld

“Technisch loopt de website en vindbaarheid geolied”

Maikel en Maurice. 2 professionals,en ze werken voor (een) 10! In know-time kregen we de eerste opzet voor de website. En meteen raak. Een uitstraling –kleuren, opzet- die precies past bij onze dienstverlening als uitvaartondersteuners. Na aanpassingen, die snel werden gerealiseerd, zijn we trots op wat er nu staat. En ook technisch loopt de website en vindbaarheid geolied.

Jeroen Uhl – Stichting Uitwaardig

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.