Project omschrijving

Nieuwe website voor Schildersbedrijf Kettering

Na de verhuizing van Schildersbedrijf Kettering naar een bedrijfspand in Neede, was de website aan de beurt voor verandering. Kettering vroeg ons een nieuwe website te bouwen, die eenvoudig aan te passen is en volledig responsive voor mobiel en tablet.

Helder en duidelijk

Het resultaat is een moderne website met heldere kleuren en veel informatie over de diensten van het schildersbedrijf. Daarnaast is er een apart website gerealiseerd voor de behangspecialisten van Schildersbedrijf Kettering. De websites lopen vloeiend in elkaar over, zonder dat de bezoeker hier last van heeft.

Over Schildersbedrijf Kettering

Martijn Kettering, een bekende naam in Neede (Berkelland). Martijn schildert al ruim 10 jaar aan de weg, is helemaal van deze tijd. Na een paar jaar ervaring te hebben opgedaan binnen verschillende bedrijven, in verschillende functies, was een eigen onderneming de logische volgende stap.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Schildersbedrijf Kettering

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.