Project omschrijving

Nieuwe website voor Restaurant ’t Vierspan

De oude website van ’t Vierspan uit Borculo was nodig aan vervanging toe. Het resultaat is een responsive WordPress website met donkere luxe kleuren die een chique uitstraling hebben. Door gebruik te maken van veel beeld, krijgt de bezoeker direct een goede indruk van ’t Vierspan. De al bestaande catering website is ook verwerkt in de website.

Over Restaurant ’t Vierspan

Lunchroom/restaurant ’t Vierspan is sinds 1998 een begrip in de regio. Begonnen als cafetaria en uitgegroeid als een volwaardig restaurant, lunchroom, ijssalon en catering. Wat je gezelschap ook is, bij het vierspan ben je aan het juiste adres. Familiefeest, verjaardag, trouwerij: ook dat is bij ’t Vierspan geen probleem. Bekijk op de website alle mogelijkheden.

Het resultaat in beeld

“Goede suggesties en denken mee”

MMProjects is een jong en energiek bedrijf welke onder de bevlogen leiding van Maikel Klein Severt en Maurice van Dijk geleid wordt. Het bedrijf wordt op een sociale, maar zeer zeker ook op een professionele manier geleid. Zo houden zij korte lijnen met de opdrachtgever en stellen zij zich zeer flexibel op. Elke aanpassing is op elk tijdstip mogelijk.

Ook komen zij zelf met goede suggesties en denken zij mee met de visie van de opdrachtgever.

Wij zijn dan ook uitermate te spreken over de tot stand gekomen samenwerking en het eindresultaat. Mochten wij in de toekomst opnieuw een website laten maken, zullen wij zeker bij MMProjects aankloppen om van hun diensten gebruik te maken.

Rob Dieperink – Restaurant ’t Vierspan

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.

Contact opnemen
Offerte aanvragen