Project omschrijving

Nieuwe website voor Placke GmbH

In samenwerking met Nijstad & Beumkes hebben we een website gerealiseerd voor het Duitse bedrijf Placke. Het bedrijf is hard groeiende en daarbij hoort een moderne, responsive website die op elk apparaat goed te bekijken is. Op de website worden alle producten en diensten van Placke uitgebreid beschreven. Elke technische specificatie is er te vinden met de daarbij horen foto’s en tekeningen.

Over Placke GmbH

Placke GmbH is een Duits bedrijf wat gespecialiseerd is in het buigen en op maat maken van onder andere metaal. Alles wat gebogen kan worden, wordt in de fabriekshal in Melle (D) bewerkt. Placke is hard groeiende en heeft onder andere klanten als BMW en Airbus.

Het resultaat in beeld

“Snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis”

MMProjects, bedankt voor het maken en invullen van mijn website. Het eindresultaat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. CreativeMusic producties is ook online ‘geboren’. De snelle service, goed klantcontact, ruime vakkennis en het meedenkend zijn, zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ik zal jullie zeker elders aanbevelen. 1000 maal bedankt!

- – Placke GmbH

CreativeMusic productions

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.