Project omschrijving

Nieuwe website voor Petiet-VVK

De oude website van Petiet-VVK was al bijna 10 jaar oud en daarom dringend aan verandering toe. Naast een nieuwe uitstraling is ook de vindbaarheid van de website verbeterend door middel van zoekmachine optimalisatie. De nieuwe website is responsive en draait op WordPress, zodat de website ook zelf beheerd kan worden.

Over Petiet-VVK

Petiet-VVK is gespecialiseerd in mallenbouw en de productie van polyester en carbon artikelen. Petiet-VVK maakt producten voor recreatie, auto-en caravan bedrijven. Van hindernissen voor midgetgolf tot onderdelen voor caravans en delen van auto’s ten behoeve van auto rally. Ook schade aan polyester wordt door Petiet-VVK verholpen.

Het resultaat in beeld

“We zijn er erg tevreden”

Onze website was aan vernieuwing toe en hebben MMProjects opdracht gegeven een nieuwe te maken. Alles ging soepel en in goed overleg. Hij is nu inmiddels al online en ziet er overzichtelijk en fris uit. Dank je wel, we zijn er erg tevreden over en zullen anderen jullie zeker aanbevelen.

Ton en Betty Petiet – Petiet-VVK

Petiet VVK

Ook een nieuwe website laten maken?

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? We helpen je graag met het realiseren van een website die precies aansluit met je onderneming.